PAPPATID ER VIKTIG

Nå var det godt å få Ulrik hjem etter nok en arbeidsperiode. Han sover som sagt endel borte i jobben sin som pilot og når det er flere overnattinger på rad som det har vært denne helgen blir han fort savnet her hjemme. Det er tydelig å se at Severin synes det er stas når Ulrik kommer hjem fra jobb og det spiller ikke så stor rolle om han har vært borte noen timer, en dag eller flere dager. Severin reagerer likt som hundene som er hoppende glade uansett. Hehe!

Det er mange som spør om hvordan det fungerer med Ulrik sin turnus og hvor mye han faktisk er borte. Ulrik jobber som sagt 5 dager i strekk etterfulgt av 4 dager fri gjennom hele året som vil si at han jobber ca 175 dager i året, og av disse dagene sover han ca 80 dager på hotell. De dagene han ikke kommer hjem til oss er vi ekstra flinke til å ringes på facetime og det er selvfølgelig mest for Severin og Ulrik sin del.

For det er også tydelig å se at Ulrik savner Severin når han sover borte, så den tiden de to har sammen bruker de godt. Faktisk så godt at de har klart å få et helt spesielt forhold som jeg virklig beundrer. Jeg blir rett og slett litt rørt av å se det nære båndet Ulrik har klart å få til Severin tross for at jeg fortsatt ammer og til tross for at det er jeg som naturligvis er aller mest hjemme. Pappatid er viktig for Severin og det kommer av at han er heldig å ha en pappa som alltid er tilstede selv om han ikke alltid er hjemme.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg