NYE STOLER PÅ KJØKKENET!

Reklame// @by_crea

Er det rart at jeg smiler fra øre til øre her hjemme etter å ha fått disse fine stolene i hus? Jeg elsker virkelig det minimalistiske designet til by Crea og kunne ikke vært mer fornøyd med valg av farger til kjøkkenet vårt! Jeg har som dere ser gått for sort understell og en helt rå brunfarge i lær på putene som heter coffee bean.

Stolene er ikke bare flotte å se på, men de er også superdigge å sitte i og praktiske med tanke på rengjøring som jo er en stor fordel med små barn i hus. Jeg føler at både spisestuestolene og barstolene satt prikken over i-en i rommet og at brunfargen på putene passet ekstremt godt til resten av innredningen. Dessuten kommer de til å passe even better når vi får malt vegger og tak i oktober. Som jeg gleder meg!

Jeg anbefaler dere som er glad i det minimalistiske og som har lyst på det lille ekstra til å ta en titt på @by_crea på Instagram her for mer ispirasjon til hjem og farger. Det ligger så mye bra bilder der at man nesten blir litt ubesluttsom med tanke på fargevalg.. Hehe!

Leveringstiden på barstolene er forresten bare 1-5 dager og bare 2-5 dager på spisestuestolene 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg