NY FRISØR, NYTT HÅR OG NY SVEIS

Reklame// Meraki Studio

Hei dere. Etter flere fine år på Head hos min gode venninne Maria har jeg begynt å gå fast til Malene Stølen på Meraki Studio i Oslo. På mandag hadde jeg min første time hos ny frisør hvor jeg satt på nytt hår og fikk en helt ny sveis. Når det er sagt så er ikke Malene helt ny for meg. Jeg gikk nemlig til denne herlige jenta for noen år siden, før hun startet sin egen salong som er Meraki. Det er altså ikke helt tilfeldig at jeg er tilbake i stolen til Malene. For ja, denne jenta er virkelig dyktig and she knows extensions!

Faktisk har hun lansert sitt eget hair extensions som heter Marvelous og som jeg nå skal teste ut. Jeg er veldig spent på kvaliteten på håret, men samtidig vet jeg at Malene ikke hadde satt sitt navn på noe som ikke er top-notch. Derfor må jeg innrømme at jeg har vært veldig nyskjerrig på dette håret en god stund og at jeg er meget lykkelig over å ha det teipet fast på hodet. Hehe! For ja, det gir en slags lykkefølelse for meg med nytt hår og kanskje spesielt langt hår etter en lengre periode med kortere hår. I tillegg passer det perfekt med fresht hår nå som vi går våren i møte og ikke minst før vi reiser til varmere strøk neste uke..

Altså.. HVOR fin er ikke denne fargen? Jeg er super happy med at vi gikk noe mørkere enn hva jeg er vant til og det var heldigvis Ulrik også. Selv om han alltid synes jeg er fin, så er det jo litt ekstra stas når han faktisk påpeker håret mitt, som han gjorde da jeg kom hjem fra frisøren tidligere denne uken.

I morgen skal jeg vise dere flere bilder av håret mitt som er noe kortere enn på bildene over.. Malene har nemlig klippet det til den perfekte lengden for meg akkurat nå og jeg kunne ikke vært mer fornøyd ♥

0 kommentarer

Siste innlegg