NOEN TANKER PÅ STARTEN AV UKEN..

Jeg elsker det korte håret mitt, men savner likevel det lange. Skal jeg beholde denne sveisen eller skal jeg sette på langt hår igjen?

Jeg lurer på om jeg skal kjøpe eggløsningstester eller ikke. Det er jo litt kjekt å ha kontroll over syklusen min, men samtidig er jeg redd for at de testene bare ødelegger den roen jeg har i kroppen nå og fører meg inn i aktiv prøving og skuffelser igjen. For ja, en positiv eggløsningstest er ikke akkurat turn on og en negativ graviditetstest etter å ha gjort et ordentlig forsøk er bare stressende.

Jeg hadde helt glemt hvor kjipt det er å være blogger på høsten og om vinteren når det regner og det ikke går ann å ta bilder ute. For ikke å snakke om alle de mørke og kalde dagene vi har i vente hvor dette med lys er et evig problem og hvor det nesten er umulig å kle seg fint eller inspirerende uten å fryse i hjel. Takk og lov for at jeg får god hjelp av min kjære Ulrik og for at han er fleksibel i sin turnusjobb <3

Jeg elsker Solsidan og ble sykt glad i stad da jeg leste at det er premiere på ny sesong 6. oktober! Mamma er også superfan av Solsidan og det hender faktisk at telefonsamtalene våre handler om karakterene og sitater fra gamle episoder. Hehe!

Apropos serier.. Jeg ser på en serie som heter Vis a Vis på Netflix for tiden. Den minner om Orange Is the New Black, bortsett fra at den er sykt mye bedre. Jeg trodde det skulle irritere meg at de snakker på spansk, men det gjør det ikke og det er kanskje fordi alt er så så spennende hele tiden at jeg ikke en gang rekker å bry meg om den spansken.

Jeg har begynt å tenke mer på fremtiden med tanke på jobb. Jeg stortrives i livet og hverdagen min i dag, men samtidig frister nye utfordringer..

Ulrik og jeg har fått tilbud om å være med i et “mobilsnokshow” på VGTV. Jeg har sett noen klipp fra programmet og skal innrømme at det er utrolig underholdende, men jeg hadde likevel ALDRI utsatt meg selv for slik offentlig snoking av telefonen min frivillig. Kall meg gjerne kjedelig, men mobilen min er seriøst det mest private jeg har. Det samme gjelder Ulrik. Han nekter. Hehe!

Apropos underholdning og apropos show.. Til uken skal jeg avsløre og lansere et av flere prosjekter som Ulrik og jeg har jobbet med i det siste!

Jeg er på jakt etter store skulpturer og store krukker til å pynte opp med innendørs her hjemme, men synes det er vanskelig å finne. Send meg gjerne en DM på Instagram –> @pilotfrue dersom du vet om hvem som selger slikt 🙂

Severin har fått helt dilla på å se på familiebilder om dagen. Det er skikkelig koselig og gøy å se at han husker hvem de nærmeste er. Vi fikk faktisk beskjed om å ta med familiebilder i barnehagen denne uken også, så det passet jo ekstra bra. Har alle 1-åringer en periode som dette?

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg