NOEN TANKER PÅ EN TORSDAG..

..Jeg tenker på podkasten til Ulrik og meg. Jeg er veldig glad for at vi klatrer oss sakte, men sikkert oppover i lyttertall (TUSEN TAKK FOR AT DU HØRER PÅ OSS) og stolt over at vi endelig har fått vårt første annonse! Du kan forresten høre ukens episode på iTunes HER og på Spotify HER 😀

..Jeg tenker mye på plastisk kirurgi og hele denne debatten som har blusset opp i media igjen. Jeg føler meg dum som selv blir påvirket av kroppspress i en alder av snart 30 år og blir helt uvell når jeg prøver å forestille meg hvor vanskelig det må være for unge jenter å vokse opp i dag. Alle disse tankene får meg selvfølgelig også til å bli mer bevist på mitt ansvar som påvirker og det er jo det positive med denne debatten og med debatter generelt. Nemlig at det får oss til å tenke.

..Jeg tenker på at jeg snart fyller 30 år og er veldig usikker på om jeg vil arrangere en stor greie eller om jeg heller vil reise vekk og bruke de pengene jeg ville brukt på fest til en tur med mine nærmeste i stedet.

..Jeg tenker på Bali og gleder meg enormt til vi skal reise på ferie om litt over en måned! Apropos reise.. Hehe!

..Jeg tenker på føflekkene mine og føler meg lettet over at jeg endelig har sjekket alle sammen med tanke på at jeg snart skal ned i varmen og sole meg. Mens jeg har oppmerksomheten din vil jeg oppfordre deg til å gjøre det samme før sommeren eller før du skal på solferie denne vinteren. Jeg bestilte time hos Jon Langeland på Hudklinikken i Oslo. Han er visstnok en av Norges eller kanskje Norges beste (?) på føflekker (ikke sponset).

..Jeg tenker på mat konstant, men jeg har ikke så god matlyst denne uken. Muligens fordi jeg fortsatt ikke er helt i form? Det er også grunnen til at det var stille fra meg i går.

..Jeg tenker på Regien og på hennes nydelige venninne som jeg fikk møte tidligere i dag. Vi snakket lenge og mye om hennes opphold her i Norge som dessverre snart er over.

..Jeg tenker på vertsfamilier som presser aupairer til å jobbe for mye og som legger oppgaver på aupairene som de ikke egentlig skal gjøre. Det er trist å høre på alle historiene Regien forteller meg. Ekstra ubehagelig og sjokkerende er det å få vite at mange aupairer blir misbrukt her i Norge.

–> Legger ved regelverket for aupairer fra UDI her.

..Jeg tenker på farmor som er limet i familien vår på pappas side og på hvor sterk hun er <3

..Jeg tenker på at jeg savner Fredrikstad og på at jeg gleder meg til alle våre planer i F-town til sommeren!

..Jeg tenker på at det er mye hyggeligere å få roser på en random dag som i dag enn på Valentines Day og på at jeg er veldig heldig som har Ulrik i livet mitt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg