NOE ALLE SPØR OM!

Reklame// MayBeauty

Hver eneste uke når jeg har spørsmålsrunde på bloggen er det mange som spør meg om hvilke hårprodukter jeg bruker. Derfor føler jeg at det er på tide at jeg ikke bare svarer på hva jeg bruker, men også på hvorfor jeg bruker det jeg bruker. Det holder nemlig ikke bare å gå til flinke frisører i ny og ne. Man må også ta vare på håret sitt selv med gode produkter i hverdagen..

Jeg bruker Shampoo og conditioner fra MayBeauty fast og har gjort det lenge. Grunnen til at jeg er blitt så glad i sjampoen er først og fremst fordi den styrker håret mitt og gir det en veldig fin glans etter hver vask. Men også fordi den eliminerer frizz, noe jeg som bruker varmetenger hver dag er ganske utsatt for. Jeg føler rett og slett at Cleansing sjampo får håret mitt til å se sunnere ut og ikke livløst, slik det fort kan se ut nå om vinteren.

Grunnen til at jeg bruker balsamen er fordi den beskytter håret mitt mot skade av kulde, sollys og annen friksjon fra været utendørs. Men også fordi den gjør håret mitt og extensionet mye lettere å style. Dessuten lukter både sjampoen og balsamen utrolig digg og flaskene gjør seg fint på badet i tillegg til at de er enkle å ta med seg på reise. P.s. Det er viktig at du lar balsamen virke i 2-3 minutter før du skyller den ut. Balsamen skal forresten ikke påføres i røtter eller hodebunn. Kun i lengdene av håret ditt når at du har klemt ut alt det overflødige vannet etter at du har vasket det med sjampo.

Jeg vasker ikke håret mitt hver eneste dag, men jeg vasker det flere ganger i uken og synes det er trygt å vite at både sjampoen og balsamen er egnet til daglig bruk på grunn av den styrkende og næringsgivende kraften av keratin og arganolje.

Produktene etterlater håret mykt og glatt. Håret blir lett å håndtere og style og duften holder veldig lenge! 

Vil du også teste The moroccan miracle shampoo og conditioner? Nå får du hele 30% rabatt på alle produkter fra MayBeauty HER med rabattkoden: JULIANNE-SB-30

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg