MIN PERSONLIGE HUDPLEIEFAVORITT

Reklame// May Beauty

Etter at jeg ble mamma er søndag blitt den dagen i uken jeg setter av tid til egenpleie fra topp til tå. Jeg starter gjerne med et varmt bad etter at Severin har lagt seg, etterfulgt av en kroppsskrubb, hårkur og ansikstmaske. Det hele har blitt en god rutine som gir meg følelsen av å være klar for en ny uke, noe jeg mener at alle bør ta seg tid til. Jeg har fortalt dere om flere av mine favoritter før, men i dag vil jeg trekke frem ansikstmasken igjen fordi den er så sykt bra og fordi det er spesielt viktig å ta vare på huden året rundt. The Incredible Face Mask, heter forresten masken og er faktisk hovedgrunnen til at ansiktet mitt er rent, fritt fra sorte prikker og friskt om dagen, og ikke minst hovedgrunnen til at jeg tør å gå helt uten sminke nå i sommerferien..

Face mask kommer i en dosepakke og er en sort peel off maske som føles bra å ta på!

Masken motvirker ikke bare akne, men den fjerner sorte prikker, fjerner olje og fjerner død hud. Jeg som sliter med sorte prikker på nesen og en del urenheter rundt hakepartiet har merket en stor forbedring med å innføre Face Mask i min ukentlige rutine. Jeg føler på en måte at jeg drar av all “skitt” som har satt seg gjennom uken og at jeg da starter med en frisk og ny hud hver mandag. Rett og slett en herlig følelse!

 

SLIK BRUKER DU FACE MASK:

 

1. Påfør masken på ansiktet ditt.

2. La masken tørke i 30-40 minutter.

3. Fjern masken. Det gjør litt vondt å dra av masken, men da vet du bare at den fungerer! 

Du kan se at sorte prikker og død hud tas bort.

4. Kjenn hvor myk og ren huden føles etterpå.

(Du kan vaske av eventuelle rester med klut.)

Ansiktsmasken fungerer som en slags quick fix siden den setter i gang blodsirkulasjonen slik at huden får masse glød og stimuli, i tillegg til å etterlater seg et mykt og rent resultat. Jeg føler meg virkelig fresh etter at jeg har tatt denne masken og er like overrasket hver gang jeg ser alt “skitt” den har dratt med seg. Masken er også veldig bra å ta før man soler seg for at brunfargen skal sitte lenger.

Nei, dere.. Nå må jeg sette punktum og overlate testingen til dere. Dette må nemlig bare prøves og det er derfor jeg anbefaler Face Mask videre til dere.

Vil du også prøve denne utrolige masken? Jeg har fått lov til å gi dere hele 30% rabatt på alle produktene fra MayBeauty med kodeord “PILOTFRUE-FACE”. Benytt deg av tilbudet for en herlig treat til deg selv eller som en fantastisk sommergave til noen du er glad i <3

P.s. Rabattkoden varer bare i en begrenset periode, så vær rask og bestill The Incredible Face Mask HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg