MER OM BALI

Som dere vet har jeg booket en tur til Bali for Ulrik, Severin, Regien og meg som jeg gleder meg enormt masse til! Turen var i hovedsak en julegave til familien fra meg, men jeg får jo heldigvis ta del i gaven selv også, og siden jeg har vært gira på en varm ferie i flere måneder nå så var det nok ikke sååå overraskende for Ulrik at det lå en reise under treet i år (i fjor fikk han Dubai-turen på nyttårsaften i bursdagsgave). Når det er sagt ble han ganske overrasket over destinasjonen. Både fordi det er ekstremt langt å reise med barn og fordi jeg aldri før har nevnt Bali som en av mine drømmedestinasjoner, men det er det altså blitt etter å ha gjort endel research på egenhånd og ikke minst etter å ha sett på andre bekjente sine feriebilder fra Bali..

Villaen jeg har booket ligger på et 5-stjerners hotell i Nusa Dua som visstnok er et av de fredligste og mest eksklusive områdene i Bali. Hotellet er barnevennlig, nærmeste flyplass ligger bare 30 minutter unna med taxi og Kuta (uteliv/restauranter) ligger bare 20 minutter unna med taxi, så jeg føler at jeg har funnet en plass midt i smørøyet for våre behov.

Tilbake til villaen.. Jeg har nemlig bestilt en helt syk villa med 2 soverom som har et privat svømmebasseng og direkte adgang til fellesbassenget på hotellet som fører oss til poolbarer og så videre. Dere ser noen bilder av villaen som er lånt fra hotellet sin egen nettside over. Hotellet heter forresten Inaya Putri Bali og ligger på stranden.

Planene for denne ferien er egentlig bare å slappe av sammen, bade, spise god mat, dra på utflukter som blant annet til Ubud for å oppleve Monkey forest og på safari. I tillegg er selvfølgelig planen å få et godt grunnlag med brunfarge før båtsesongen starter her i Norge. Turen er nemlig bestilt fra 26. mars til 8 april, noe som passer denne familien perfekt.

Nå må vi bare bestille flybilletter og ta noen vaksiner også er vi klare. Har du et godt bali-tips til meg? Jeg tar i mot både familievennlige tips, restautant- og utelivstips. Send meg gjerne en DM på –> @pilotfrue. Tuuuusen takk 😀

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg