LIVET MED AU PAIR

I dagens episode av Bloggerne blir vår avgjørelse om au pair vist på skjermen og derfor blir det naturligvis fokus på nettopp det i media igjen. Du finner blant annet en sak på Nettavisen her hvor Ulrik og jeg intervjues om hvorfor vi tok dette kontroversielle valget, om arbeidsoppgavene til vår au pair og om forventningene våre til den nye hverdagen som snart starter.

For ja, hun har fortsatt ikke kommet til Norge. Derfor vet vi lite om hvordan livet med au pair faktisk blir. Vi er veldig spente og positive til muligheten, men vi kan jo ikke vite sikkert om dette virklig er noe for oss, om vi får god kjemi med henne eller om hun vil trives i vår familie. Vi kan bare håpe at alt klaffer og gi det en sjanse.

Nå har vi bare få uker på oss til å ferdigstille rommet hennes og kjellerstuen som hun skal overta de forhåpentligvis neste to årene. Det som gjenstår er et klesskap, en kommode og en ny sofa. Ellers er alt på plass, tror jeg. Men det er nok å henge fingrene i denne måneden siden vi også planlegger å male både vegger og tak i stue, på kjøkken, i trappoppgangen og på kontoret før hun kommer. Sannsynligheten er vel egentlig ganske stor for at vi ikke blir ferdig i tide. Jeg prøver likevel å være optimistisk i forhold til den tiden vi har, men skjønner jo at det kan bli vanskelig.

Alle fargene er heldigvis bestemt og i tillegg til å male vurderer vi også to forskjellige tapeter som jeg har vært og sett på i Oslo i dag. En til stuen og en til kontoret. To helt sykt kule tapeter.. Men vi får ta en ting av gangen og se hvordan vi ligger ann i forhold til tid nærmere oktober måned. 1. oktober er nemlig oppstart for au pairen vår og vi ønsker jo ikke å ønske henne velkommen til kaos. Vi ønsker at hun skal komme til et ryddig, rent og koselig hjem.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg