LIVET ER KOMPLETT

Vi er vel fremme på Geilo, nærmere bestemt Dr. Holms. Her skal vi kose oss sammen med familie i noen dager, spise god mat, frotse i godteri, slappe av og feste litt. Det blir ikke noe ski på Ulrik og meg denne påsken siden jeg heller vil prioritere afterski med tanke på barnevakt, og ikke minst søvn. Hehe!

Jeg kjenner meg skikkelig sliten og det gjør Ulrik også etter noen uker med dette søvnprosjektet til Severin, som går overraskende bra. Men vi må likevel bruke tiden vår med omhu om dagen og bare gjøre de tingene som faktisk gir oss energi, og da er det ingen andre steder jeg heller vil være enn på fjellet med familien rundt meg.

For ja, selv om det er krevende å være småbarnsforeldre til tider så er det også det koseligste i hele verden. Virkelig. Severin er vår gledesspreder! Og tenk, dette er vår aller første påske sammen med han. Herregud, nå er livet komplett. Jeg blir helt seriøst rørt når jeg tenker over hvor heldig jeg er. Heldig fordi jeg har verdens beste grunn til å være trøtt, nemlig en nydelig liten sønn.

0 kommentarer

Siste innlegg