JEG VET

Etter at jeg publiserte blogginnlegget med ukens planer har det stormet i DM på Instagram med sinte følgere som mener at det er teit av meg å fremstille min hverdag som hektisk og at jeg ikke bør klage på livet mitt siden det kun består av avtaler de anser som luksus. Jeg har nok en gang fått høre at jeg er lat og at jeg aldri blir fornøyd med noe som helst. Nå vil jeg derfor gjøre en ting klinkende klart for alle og det er at jeg vet.

Jeg vet at jeg er heldig som har mulighet til å legge opp dagene mine akkurat slik jeg vil. Jeg vet at jeg lever et behagelig liv med tanke på min jobbsituasjon. Jeg vet at mange av avtalene mine strengt talt bare kan avlyses siden de ikke er viktige for andre enn meg selv. Jeg vet at det er luksus å bruke timesvis på neglebehandlinger eller restauranter midt i uken mens andre er på jobb. Jeg vet at jeg ikke trenger en aupair for at hverdagen min skal gå rundt. Jeg vet at verden går videre selv om jeg ikke blogger. Jeg vet at jeg gjør feil. Jeg vet at penger ikke gjør meg lykkelig alene. Jeg vet.

Når det er sagt så håper jeg du vet at jeg er takknemelig for det livet jeg lever. Jeg håper du vet at jeg ikke tar goder forgitt. Jeg håper du vet at jeg har ofret mye for å komme hit jeg er i dag og jeg håper du vet at jeg setter pris på at du leser. Hvis du har fulgt meg lenge vet du at jeg ikke er lat. Hvis du har fulgt meg lenge vet du at jeg nesten alltid er positiv. Hvis du ikke kjenner meg håper jeg at du stoler på meg når jeg sier at jeg vet at jeg ikke er bedre enn noen andre. Hvis du ikke tror meg eller ikke liker meg så håper jeg at du kan gi meg en ny sjanse <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg