JEG HAR ALDRI OPPLEVD MAKEN

Da var jeg hjemme igjen etter en fantastisk helg i Bodø. Eller, vi kom hjem søndag kveld etter en roadtrip tur-retur Halden for å hente både Severin og hundene hos kusinen min. Det hadde heldigvis gått over all forventning med legging, soving, spising og egentlig alt. Derfor var det en stykk lettet mamma som kunne puste ut etter sin første barnefrie helg.

Fy søren, så deilig det er når alt går bra med de små. Jeg var nok ekstra nervøs på grunn av at jeg var et stykke unna hvis det skulle skje noe og på grunn av at det gikk få fly til Oslo fra Bodø. Når det er sagt stoler jeg hundre prosent på kusinen min og familien hennes så det var ikke tilliten som var problemet, og på de oppdateringene jeg fikk var det lett å se at han koste seg. Men likevel er alt som dette nytt og skummelt for en førstegangsmamma. Kanskje og forhåpentligvis er det meg det er verst for..

Men tilbake til helgen. Herlighet, så mange skjønne mennesker jeg har blitt kjent med! Maken til inkluderende og hyggelige personer er det lenge siden jeg har møtt. Jeg er faktisk helt sikker på at flere av mine nye bekjente fra Bodø og Trondheim blir gode venner for alltid og den følelsen har man ikke ofte i voksen alder. Da skal det liksom litt til for å passe godt sammen med helt nye personligheter. Jeg vet ikke helt hvorfor det er sånn, men det er i hvertfall slik jeg opplever det.

Nei, nå må jeg hive meg rundt og få litt orden her hjemme. Vi har jo bodd i kofferter og bagger (les: IKEA poser) de siste ukene fordi vi har vært så mye på båt, så ja.. På tide å ta i et tak og det passer jo fint på en grå dag som denne. Bildet under er ikke akkurat grått, men mildt sagt et fargerikt minne fra teltet backstage på Opptur-festivalen 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg