HVERDAG VS HELG

Reklame// NA-KD & Nelly

Fy søren, for et kjedelig vær. Den lørdagen her kunne like gjerne vært en vanlig ukedag for min del. Den eneste forskjellen er at jeg har godgutten min hjemme og det er superkoselig. Jeg som egentlig hadde planer om en oslotur for å lunsje med familie fra Måløy som er i hovedstaden på grunn av Stjernekamp ble meget skuffet da jeg så himmelen åpne seg tidligere i dag. Tilbake til Stjernekamp.. Dere vet vel at Andrea Santiago som er en av årets artister er i familien med Ulrik? Jeg skulle gjerne vært med og sett henne live hver lørdag på Fornebu. Vi var jo med og så henne opptre helt til topps (2. plass) på The Voice i fjor, men da var selvfølgelig ting annerledes. Nå har vi en liten gutt her hjemme som skal i seng en god stund før programmet er over og barnevakter vokser ikke akkurat på trær. Hehe! Men vi skal heie og stemme fra sofaen her hjemme slik vi har gjort nå i to uker. Heia @andreasantiagoofficial  😀

Det frister lite å gjøre noe annet enn å bare være hjemme og innendørs i dag. Jeg må komme meg en tur i butikken snart, men nå har jeg endelig fått Severin til å sove litt så kjøreturen får vente til han våkner og vognen bli stående til det slutter å regne. Jeg nekter å trille i regnvær. Da triller jeg heller inne.

I kveld får vi forresten besøk, og med vi så mener jeg Severin og meg. Ulrik er nemlig på jobb. Jeg husker ikke helt når han kommer hjem igjen. Det eneste jeg vet er at han jobber til og med mandag, men det er mulig han skal sove hjemme i natt. Han sover jo mye hjemme selv om han er på jobb. Jeg klarer bare ikke å holde styr på den turnusen hans. Jeg har mer enn nok med å skille hverdag og helg. Det eneste som skiller hverdag og helg for min egen del er trening. Jeg trener kun mandag-fredag. Kun og kun, jeg vet det er mer enn nok, men poenget er at ego tiden min er forbeholdt hverdagen når Severin er i barnehagen. Apropos barnehagen.. Det er litt flaut å si dette, men på morgenen i dag var jeg innstilt på å kjøre Severin i barnehagen helt til jeg tilfeldigvis kom på at det var lørdag. Skjønner dere? Jeg er helt ute og kjører på akkurat det der. Spesielt når Ulrik plutselig har sin “helg” midt i uken og ofte drar med meg i den helgefølelsen. Hehe!

Jeg tenker det viktigste er at det er flere hverdager enn helgedager i uken og at hver familie kan styre dagene litt selv i forhold til jobbsituasjon og behov. Minus barnehage da, og skole etterhvert. Enkelte ting vil alltid skille hverdag fra helg, til og med for oss turnus- og bloggfamilier.

(annonselenker NA-KD & Nelly) Jakke HER// Genser HER// Bukse HER// Boots HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg