HØY PÅ MEG SELV

Hei til deg som leser! Håper du har hatt en fantastisk torsdag så langt. Min dag startet med den beste leveringen jeg har hatt i barnehagen siden Severin startet med null gråting og en gutt som så oppriktig klar ut for en nye eventyr sammen med alle de andre barna på avdelingen, noe som gleder et mammahjerte stort. I tillegg sov han faktisk gjennom hele natten. Eller, han ble lagt i 19-tiden i går og sov til 04:30 i dag på eget rom og fra 05-tiden og helt til rundt 07 sammen med Ulrik og meg i vår seng. Målet er selvfølgelig at han ikke skal over i vår seng på natten og at han skal sove til minimum 06:00 om morgenen. Alt før det er nemlig natta for meg.. Så ja, vi har en liten vei igjen å gå. Men natt til i dag var uansett over middels bra i forhold til søvn for store og små her i huset.

Etter at jeg leverte Severin i barnehagen kom min nye PT på besøk og sammen satt vi opp en bra treningsplan for de neste ukene. Jeg hadde også min aller første PT-time her hjemme som var den mest slitsomme og morsomste økten jeg har hatt på lenge. Det blir spennende å kjenne hvor støl jeg blir i morgen. Jeg kjenner at jeg grugleder meg til akkurat det. For ja, det er en underdrivelse når jeg sier at jeg koser meg her jeg sitter og skriver og slapper av fra min behagelige sofa. Dette var tøft. Men herregud, for en god følelse å være nydusjet og sliten etter en hard økt. Og herregud, for en god følelse det gir. Neste uke skal dere få se programmet mitt.

Nei, nå må jeg komme meg opp av sofaen og ut for å gå en lengre tur med hundene før det er tid for henting av godgutten og familietid. Ulrik og jeg har forresten blitt enige om å logge av alt av sosiale medier fra vi henter Severin i barnehagen til han er i seng og aller helst til dagen etter med mindre det er noe som må gjøres av jobb eller om jeg er alene hjemme foreksempel og ikke har noen andre å ta hensyn til enn meg selv. Da kan jeg selvfølgelig surfe eller jobbe fritt. Men vi og spesielt jeg må bli flinkere til å legge vekk telefonen og være mer tilstedet i hverdagen. Både når det gjelder den dyrebare tiden med Severin og når det gjelder kjærestetid med hverandre. Telefonen min skal ikke lenger ha førsteprioritet. Jeg sier ikke at den har hatt det, men jeg har latt den fortyrre alt for mye og må rett og slett få kontroll over det hele. Jeg vet det er mange som kjenner seg igjen i nettopp dette og at skjermtid sikkert er en av de vanligste grunnene til irritasjoner i de norske hjem. Jeg vil bare innrømme at jeg ikke er noe bedre enn andre. Heller verre. Naturligvis på grunn av at det er vanskelig for meg å skille mellom jobb og fritid, men det er fortsatt ingen godkjent unnskyldning for tiden fremover.

Jeg vil forresten også fortelle dere at Ulrik har begynt å redigere bildene mine som jeg bruker på bloggen og Instagram. Det er kun lys, farger og bakgrunner som Ulrik justerer på og leker seg med. Han endrer ikke på meg som å gjøre meg tynnere eller “penere” på noen annen måte. Hvis det hadde vært tilfellet hadde han nok fjernet den ekstra haken det ser ut til at jeg fikk når jeg vridde hodet på denne måten i sofaen stad. Hehe! Fra spøk til alvor.. Jeg synes ikke noe om jenter som “redigerer seg bort”, som jeg kaller det. Jeg ønsker selvfølgelig å vise meg frem fra mitt beste som de fleste andre, men jeg ønsker også at dere skal kjenne meg igjen hvis dere ser meg i virkeligheten. Dessuten ønsker jeg ikke å late som jeg er perfekt. For det er jeg ikke. Jeg vil som sagt bare løfte kvaliteten og fokuset på foto fremover.

Til sist.. Tusen takk for alle de hyggelige komplimentene jeg har fått på min nye frisyre. Men ikke mer skryt nå, folkens. Da blir jeg snart høy på meg selv 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg