HALDENTUR I BAKSETET OG BLÅTIMEN

Hei dere. Vi har vært i Halden i dag og besøkt oldefaren og bonus oldemoren til Severin. Planen var å ta en harryhandel i Sverige på vei hjem, men siden Siden Severin sovnet i det vi satt oss i bilen droppet vi det for bilfredens skyld. Når det er sagt så var det vel egentlig bare godteri og brus vi hadde tenkt til å hamstre og det er strengt talt ikke noe vi behøver nå som bikinien skal på om under en uke. Hehe!

Det er forretsen veldig mange som spør meg om hvorfor jeg sitter i baksetet når vi kjører bil med Severin og det er selvfølgelig for å underholde ham når han er våken med leker, spiselige ting, sang og tegneserier på YouTube. Også er det jo ganske koselig da. Er det bare jeg som synes det? Jeg trodde det var vanlig å sitte bak med små barn om man har mulighet? Det hender såklart at jeg kjører alene med Severin også, men når Ulrik kjører sitter jeg alltid bak.

Apropos ingenting.. Ser dere hvor fint håret ble etter at vi klipte det til? Jeg sa jo at jeg skulle vise dere flere bilder i dag. Det ser nesten litt ut som om det var blåtimen ute når Ulrik tok disse bildene av meg i gårdsplassen. Hehe!

Nei, nå er det helg her. Hjemmelaget lasagne (fra Toro) og kvalitetstid med familien står på menyen i kveld. Jeg ønsker deg som leser en fin kveld og helg videre ♥

0 kommentarer

Siste innlegg