FRA MELK I PUPPEN TIL MELK I KAFFEN

Ny dag og nye møter overstått. Severin sover og jeg har endelig litt tid til bloggen igjen. Dagene går så fort nå at jeg sliter med å henge med på datoer og avtaler. Det er godt at Ulrik holder hodet kaldt for både meg og oss for tiden, ellers hadde jeg vært på feil sted til feil tid litt for ofte. Hvor lenge kan jeg skylde på ammetåken, sa dere?

Angående ammingen.. Selv om Severin har begynt å spise mye annet enn bare morsmelk så ammer jeg han fortsatt ganske ofte, og denne pumpingen har jeg ikke fått helt dreisen på. Jeg sliter egentlig mest med at Severin ikke vil ta flaske og da er det jo liten vits i at jeg stresser med å pumpe meg hele tiden. Er det noen som har et eller flere tips å komme med? Da tenker jeg mest på hvordan jeg skal få Severin til å ta flaske eller hvordan vi skal avvenne/trappe ned ammingen. For jeg har mer enn nok melk. Det er ikke der problemet ligger, og jeg synes fortsatt at det er veldig koselig å amme. Men det er litt problematisk at jeg må være tilstede absolutt hele tiden, spesielt med tanke på at Ulrik også gjerne vil ha litt alenetid med sønnen sin uten at jeg henger over de som en slitsom hønemor. Men også med tanke på at det er deilig og nødvendig for meg med alenetid (les: tid til jobb).

Fra melk i puppen til melk i kaffen. Hehe! Neida, joda. Jeg var nemlig på en superhyggelig kaffedate med min kjære Kaja i stad før vi traff Desiree og dro til Moderne Media for å podde. Jeg spiste ikke mindre enn en kanelbolle, en quiche, drakk min og halve Kaja sin eplemost og en hel iskaffe. Altså, hva skjer med appetitten min? Det er ikke bare sukkersuget jeg ikke har kontroll på i disse tider, men også magen. Jeg føler meg konstant sulten selv om jeg spiser ofte og i mine øyne nok. Det er likevel mange som kommenterer vektnedgangen min og den stopper heller ikke. Sannsynligvis fordi jeg fortsatt ammer såpass mye og ofte. Derfor vil jeg bare påpeke at jeg overhodet ikke driver med noe slanking, men det kan tenkes at jeg surrer like mye med måltidene som med tiden og at det er derfor alt går litt i kluss. Det blir som en ond sirkel. Jeg mister naturligvis fokus uten nok mat eller drikke og glemmer derfor lett tid og sted.

0 kommentarer

Siste innlegg