FØRSTE GANG SOM FAMILIE

Jeg skulle akkurat til å beklage for at det har vært stille fra meg de siste dagene, men det har det jo egentlig ikke med tanke på den oppmerksomheten jeg og venninnen min har klart å skape rundt kryssamming. Det er tydelig at temaet engasjerer mange når saken til og med har nådd danske medier (se her). Jeg er veldig glad for at jeg kan være med på normalisering rundt offentlig amming og kryssamming, og må si at jeg er positivt overrasket over tilbakemeldingene jeg har fått de siste dagene. Det er gøy å bruke stemmen min på noe som er viktig for så mange. Jeg skal ikke skrive mer akkurat nå, men om du ikke har fått med deg alt kan du lese mer her, og her.

Jeg vil også forklare meg i forhold til fordelene med amming.. I spalten med “Julens spørsmål og svar” mente jeg selvfølgelig fordelene mine ved amming, ikke fordelene til Severin. Det var nemlig mine fordeler leseren som stilte spørsmålet lurte på, ikke alle de helsemessige fordelene til babyer som man får høre av helsepersonell. Jeg formulerte meg bare litt klønete i innlegget. De aller fleste forstod heldigvis at jeg ikke ser vektnedgangen min som en større fordel enn at Severin får i seg god og viktig næring 🙂

I dag debuterte forresten Severin på God Morgen Norge, og vi som familie på besøk for første gang. Det er alltid like hyggelig å være gjest hos God Morgen Norge, og denne gang var det ekstra hyggelig siden vi fikk komme alle tre. Tenk at de har fulgt oss helt fra starten gjennom prøverørsprosessen med oppturer og nedturer. Det er nesten litt rørende å tenke på nå som vi er lykkelige i mål.

Vi var veldig spente på hvordan Severin skulle oppføre seg på direktesendt tv. Spesielt siden han sovnet like før vi skulle på. Heldigvis gikk det superbra. Han oppførte seg eksemplarisk, om det er lov til å si det om en baby? Hehe! Det er ikke alle som hadde taklet å våkne opp i live sending slik som han..

Besøket var i utgangspunktet anledning ny sesong av Bloggerne på TV2. Derfor gjestet vi programmet sammen med søteste Martine som er det nyeste tilskuyddet i Bloggerne sesong 10. Håper du følger med oss på skjermen i disse dager ♥

0 kommentarer

Siste innlegg