FØLELSEN AV DET NORMALE OG SOSIALE

God lørdag, fine folk! Vi er fortsatt i båten og koser oss. Selv om det ikke er veldig varmt så er det fortsatt deilig å finne på noe annet enn å bare være hjemme. Akkurat nå ligger vi til på Aker brygge og har planer om å bli her til i morgen. For noe som også er deilig er å se litt mennesker igjen. Se mennesker, høre latter og kjenne litt på livet fra restaurantene på bryggen. Det handler om følelsen av det normale og solsiale, tror jeg. Åh, som jeg lengter etter vennene mine, spesielt min kjære Pia!

Etter en lang og hyggelig telefonsamtale med barnehagen til Severin har forresten bestemt oss for å sende han tilbake i barnehagen på mandag og det gjør vi med en god følelse. Etter alle de nye rutinene og sikkert spesielt med tanke på all håndvasken har de visstnok aldri vært friskere og det er jo helt supert. Herregud, som jeg gleder meg til å se ansiktet hans når han får se barnehagen og skjønner at han skal møte vennene sine igjen!

Ellers vil jeg bare ønske dere en fantastisk dag og helg videre. I denne familien blir det soling, is, besøk, grilling og vinos. Alt som skal til for en perfekt familielørdag. Vi snakkes!

Foto: Marian Jade

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg