ET VANSKELIG VALG

Det er mange som har spurt meg om når sesong 2 av Jentesnakk starter nå som høsten nærmer seg og de fleste er ferdige med ferie. Det er selvfølgelig veldig koselig at vi blir etterlyst, men det gjør det også ekstra vanskelig å skrive det jeg nå skal fortelle. Kaja, Desiree og jeg har dessverre bestemt oss for at det ikke kommer en ny sesong av Jentesnakk. Vi har hatt det ekstremt gøy dette halve året med jentekvelder, innspillinger og møter. I tillegg har vi lært en hel masse nytt og blitt kjent med mange superkule mennesker på Moderne Media som vi er utrolig takknemlig for.

Grunnen til at vi velger å legge ned podcasten er flere og personlige, men først og fremst på grunn av tre veldig ulike kalendere som gjør det utfordrende å finne tid. Det var likevel et vanskelig valg å beslutte og en trist realitet å innse siden vi har kost oss så inmari mye sammen som venninner med dette.

Når det er sagt utelukker ikke jeg personlig et comeback i podcast-verden.. Faktisk skal jeg være gjest i en podcast til en jente jeg liker veldig godt om ikke så lenge. Kan dere gjette hvem?

Jeg skal forresten hilse så mye fra fineste Desiree og Kaja og takke dere som har hørt på oss. Du finner alle 24 episodene våre her <3 <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg