ET BLOGGVENNLIG KONTOR

Reklame// Ellos

Åååå, som jeg gleder meg til å innrede det nye bloggvennlige kontoret i toppetasjen her hjemme! Det er som sagt min kjære storesøster som hjelper meg med oppussingsprosjektet og nettopp dette rommet fikk vår førsteprioritet. De nye møblene er i hus og har egentlig vært det en stund så vi er snart i mål, men alle tingene er fortsatt innpakket fordi vi skal male og tapetsere først. Sommerferien forsinket oss litt i prosessen og det går helt fint. Jeg hater å stresse, spesielt når det gjelder viktige valg som dette. Kontoret i huset er jo tross alt et rom jeg skal bruke og føle meg inspirert til å jobbe fra hver dag fremover og som Ulrik skal bruke ofte, derfor er hver minste detalj nøye gjennomtenkt.

Akkurat nå prøver vi å finne de perfekte fargene til vegger, lister og tak. Vi har sett for oss en mørk tone og det er så mye fint å velge i, noe som ikke gjør det lettere å bestemme seg. Hehe! Det eneste vi har bestemt oss for på veggene er at vi skal ramme inn en tapet på en vegg som et slags bilde. For ja, hvor fin er vel ikke denne tapeten her? Jeg dør!

Jeg vil ikke vise dere alt jeg har kjøpt inn før rommet er helt ferdig, men jeg kan vise dere noen av tingene slik at dere får en følelse av hvor bloggvennlig og fresht dette blir. Hehe! Jeg har blant annet gått for denne kontorstolen i beige til både Ulrik og meg. Disse fine stolene i grønne skal vi ha rundt møtebordet og denne superfine rosa puffen skal vi bruke som et sidebord.

–> Nå er det forresten 20% rabatt på hjemsortimentet til Ellos!

Sjekk ut alt innen hjem og innredning her!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg