ENDELIG MIN TUR!

Reklame// Askeladden navnelapper

Endelig var det min tur til å designe og bestille navnlapper til barnehagestart! Det høres kanskje litt tullete ut, men jeg har gledet meg sånn til alle disse forberedelsene som må gjøres før Severin skal begynne i barnehagen at jeg startet med innkjøp og planlegging av uteklær og utstyr lenge før sommeren. Nå som også navnelappene er på plass kan den nye hverdagen bare komme..

Det som er så stas med Askeladden navnelapper er at du kan designe dine helt egne navnelapper til klær, sko og utstyr slik at de passer like godt til både liten og stor. Merkelappene er slitesterke og utrolig praktiske. Utvalget av navnelapper er stort. Du kan enkelt designe din egen unike variant eller velge blant fargerike temapakker fra Disney, Marvel, Peppa Gris, Hello Kitty, Mummi og Elias. Jeg valgte å designe de selv. Ble de ikke søte?

Du kan bruke Askeladden navnelapper til alt av klær med vaskelapper inntakt i tøyet. For sokker, halser og hjemmestrikket tøy er påstrykbare navnelapper et fint alternativ. De tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperatur og kulde. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for slitasje, men at lappene bevarer både farge, form og fasong uansett bruk.

Jeg vil også tipse dere om minilappene til miniting som hårspenner, fargeblyanter, solbriller, verktøy, smokker, legoklosser og alt annet av lite format som er mer relevant for skolestart. Du kan selvfølgelig bruke minilappene til klær og sko også om du vil. Men minilappene er ekstra geniale til skolesaker. Blyanter, fargestifter, viskelær og linjaler har jo lett for å forsvinne hvis ikke de er merket godt nok.

Kan jeg komme med et hyggelig familietips? La barna hjelpe til med merkingen. Da lærer de seg å ta vare på tingene sine og merkingen blir en morsom aktivitet for alle. Her i huset var merkingen en god underholdning rundt spisebordet for Severin som satt blid som en sol å så på mamsen og papsen. Hehe! Vi kaller ham for sola vår, skjønner dere 😀

Minilappene er forresten også strykefrie og selvklebende og tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Fest dem på et tørt og rent sted, og på vaskeanvisningen ved bruk på klær.

Et stort pluss i boken får de også av meg for leveringstiden med bare 1 dags produksjonstid og ikke mer enn 2-3 dagers leveringstid. Design og bestill dine Askeladden navnelapper til barnehagestart og skolestart her!

Sjekk ut @navnelapper.no for mer inspirasjon!

KONKURRANSE: Blafre har nettopp lansert nye, supersøte barnehagesekker som du kan vinne + 3 sett navnelapper om du blir med i trekningen på Instagram –> @pilotfrue

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg