EN LITEN OPPDATERING

Hei til deg som leser. Vi er fortsatt friske i denne familien uten noen mistenkelige symptomer og det håper jeg inderlig at du og dine er også. Dagene er ganske like og tilbringes mye ute i hagen. Vi er heldige som har en så fin uteplass her hjemme og vi har vært ekstra heldige med været de siste dagene. Er det noe vi fortjener nå så er det sol og VÅR! De av dere som følger meg på Instagram (@pilotfrue) har allerede sett det fine lekehuset som Severin får låne av naboene våre i denne tiden. I tillegg til lekehuset har han også fått låne denne kule sklien som han synes er bittelitt skummel og veeeldig morsom. Hehe!

Som dere ser blir det mer fokus på Severin her på bloggen og generelt i mine kanaler om dagen. Naturligvis fordi han ikke er i barnehagen og derfor er rundt meg og oss hele tiden. Jeg føler nesten at jeg er tilbake til barseltiden med tanke på livssituasjonen. Forskjellen er bare at Severin er mye kulere å leke med nå. Hehe!

Jeg prøver så godt jeg kan å få tid til jobb, men ukens podd er dessverre forsinket. Det er hyggelig å høre at vi er savnet allerede. Vår dag er jo vanligvis onsdager, men ja.. Forsinkelser skjer og spesielt i disse tider. Jeg sier ifra så fort episoden er ute!

I morgen tenker jeg å kjøre en ny runde med ukens spørsmål og svar. Har du lyst til å spørre meg om noe? Send spørsmålet ditt på innboks her.. Nei, nå burde jeg egentlig gå å legge meg siden jeg bare sov 4 timer natt til i dag, men jeg har skikkelig lyst til å se Pandemic som ligger på Netflix. Det er så mange som har anbefalt meg den de siste dagene. Har du sett den?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg