EN HJELP TIL DEG MED KIDS OG HJEMMEKONTOR

Reklame// Vaskebudet.no & Nelly

Dette er en rar tid for alle. Hverdagen er snudd på hodet for de fleste og mye endringer har skjedd på få dager. Mange har rigget seg til med jobb hjemme, noe jeg som blogger naturligvis er godt vant med fra før. Men det å sjonglere barn og hjemmekontor er likevel krevende. Man føler liksom ikke at man får gjort jobben sin ordentlig fordi det er så mange forstyrrelser og man går konstant med en dårlig samvittighet ovenfor barna sine på grunn av at man aldri klarer å “gå fra jobb”.

Jeg er ekstra heldig som har Regien her hos oss nå. Den hjelpen hun bidrar med har aldri vært viktigere. Vi bytter på å se etter Severin, lage mat, rydde og gå turer med hundene, så jeg har virkelig ingenting å klage på. Men jeg vet likevel godt hvordan det er å være hjemme alene med barn og samtidig i full jobb som selvstedig næringsdrivende uten hjelp. Det var jeg i 14 måneder fra Severin ble født til han begynte i barnehage, og det som stresset meg mest i den perioden var rot. Rot og klesvask. Redningen min var Vaskebudet. De henter klesvasken foreksempel en eller flere ganger i uken og leverer den ren og fint brettet tilbake. Du kan enten bestille leveringer enkeltvis eller sette klesvasken i system og få en løpende tjeneste. Tilbudet er genialt fordi det sparer deg for masse tid og frustrasjon, noe jeg kan se for meg at flere har behov for i denne kaotiske tiden. Foreksempel deg med kids og hjemmekontor..

Det jeg synes er det aller beste med denne tjenesten er at jeg ikke en gang trenger å sortere klærne før de hentes. Jeg bruker nettene fra Vaskebudet som skittentøyskurver og sender alt fra undertøy til penklær som må renses fordi jeg stoler på at Vaskebudet vasker plaggene trygt og renser det som renses må. Jeg har aldri opplevd et eneste uhell og derfor er det enkelt for meg å anbefale de videre 🙂

–> Nå får du 25% rabatt på første sekk hos Vaskebudet.no med kodeord: pilotfrue

Alle Vaskebudets tjenester er uten bindingstid og tilbudet varer til over påske 😀

(annonselenker Nelly) Du finner forresten den superfine blusen min til 20% rabatt HER og Levis-buksene mine til 20% rabatt HER sammen med masse andre fine jeans fra Levis som også er på salg!

–> Nelly har Pink Week og det betyr 20% rabatt på ALT og 30% rabatt på black and white! Sjekk ut hele tilbudet her!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg