DET ER IKKE KJEDELIG Å VÆRE FRISK

Går det bra med dere? Vi har kost oss masse både inne og ute i dag. Ja, det er skikkelig drittvær denne søndagen og det hjelper ikke akkurat på den ellers deprimerende perioden Norge nå er inne i, men når man har barn må man ut likevel og det er faktisk ganske digg, selv når det regner. I hvertfall når man kommer inn igjen. Jeg er bare veldig takknemlig for at vi er friske..

Men selv om Severin, Ulrik og jeg har det fint er jeg er bekymret for besteforeldrene mine om dagen og ble derfor mildt sagt forbannet da jeg så alle storiene fra forskjellige sammenkomster i går kveld. Vær så snill og ta hensyn, folkens. Dette er ikke tiden for å sosialisere seg annet enn gjennom telefon og internett. Er det så vanskelig å forstå? Jeg kan ikke fatte og begripe at dere det gjelder ikke skammer dere med tanken om at dere faktisk risikerer andres liv. Uansett hvor mye du kjeder deg i disse tider så må du huske på dette: Du dør ikke av å kjede deg og det er ikke kjedelig å være frisk. Faktisk tror jeg vi har godt av å kjede oss litt. Både barn og voksne. Det får de fleste av oss til å bruke hodet.

Planene videre for dagen er å leke litt mer ute og masse mer inne. Severin er ikke den enkleste å tilfredsstille uten andre barn. Naturligvis fordi han er vant til å være i barnehagen hver dag og sikkert savner vennene sine. Men det er ikke synd på han eller meg på grunn av det, og jeg som mamma tar selvfølgelig vår del av ansvaret ved å holde oss unna absolutt alle andre barn og voksne til dette er over.

Jeg vil forresten også takke dere som faktisk tar hensyn, holder dere hjemme og bryr dere. HELDIGVIS er vi mange! Vi som bryr oss om hverandre blogges mer senere. Jeg har nemlig et hyggelig tilbud jeg vil dele <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg