DET ENESTE SOM FRISTER

Reklame// Royal Design

Jeg er ikke lei meg eller noe, men på dager som dette frister det seriøst bare å ligge og se på Netflix. Vis a Vis er som sagt en serie jeg har blitt helt hekta på. Har du sett den? Jeg er fortsatt på sesong 1, men det er jo fordi jeg egentlig aldri har tid til å se på serier, bortsett fra sent på kvelden da jeg heller bør sove. Jeg vet at jeg ofte er å se i denne daybeden for tiden, men den brukes like mye som “kontor” som til avslapping. Hehe!

Det ble forresten ikke ny tatovering på verken Ulrik eller meg i går siden vi kom oss ganske sent avgårde fordi det var vanskelig å legge Severin. Men vi koste oss veldig på lanseringsfesten for Tatovørne og jeg ble kanskje mer inspirert enn noen gang til å ta både en og to nye tatoveringer fremover. Den første jeg skal ta blir definitivt bokstaven U. U for Ulrik og kanskje et hjerte eller et annet symbol. Den andre jeg skal ta vil jeg holde for meg selv enn så lenge.

Apropos serier og Tatovørne! Vi fikk se første episode av Tatovørne som skal gå på Dplay i går og det var skikkelig underholdende. De herlige menneskene/kunstnerne bak Attitude kan det å by på seg selv. Jeg tok meg flere ganger i å le høyt under fremvisningen, så tommel opp for denne serien som virkelig skiller seg ut fra alle andre norske serier jeg har sett. Positivt altså 🙂

Noe annet som hører høsten til er kosedresser, digge pledd, søtsug og masse varm kaffe. I hvertfall for meg. Men etter at jeg ble mamma så merker jeg ikke lenger at koffein hjelper. Er jeg blitt immun mot koffein eller er jeg bare så trøtt at jeg ikke merker at jeg blir litt mindre trøtt av det lenger?

Selv om Severin sover ganske bra om nettene nå får jeg liksom aldri hvilt meg helt ut slik jeg gjorde i gamle dager og derfor føler jeg meg konstant litt susete. Men, men. Det er ikke noe galt med humøret. Jeg elsker at denne årstiden gir meg god samvittighet innendørs.

(annonselenker Royal design) Du finner det superdeilige pleddet mitt HER og putene som hører til HER. Jeg vet ikke om dere husker det, men vi har det samme pleddet i sort i båten. Det er også veldig fint!

Nå skal jeg sende mannen avgårde på jobb i noen dager og hive meg rundt for å hente Severin i barnehagen. Vi blogges mer i morgen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg