DAGENS HØYDEPUNKT

Det går fortsatt bra med oss. Ingen er syke, men vi holder oss hjemme for det. Eller, Ulrik er på jobb og står på som vanlig i denne absurde tiden. Mens vi andre kun er sosiale gjennom det fantastiske internett. Det blir mye FaceTime om dagen og søsteren min er høyt opp på ringelisten, for å si det sånn. Det er rart, men også koselig å holde kontakten med henne og tantebarnet mitt på denne måten. Vi er jo vant til å snakke sammen mye på FaceTime fra før, men det føles helt annerledes nå som vi faktisk må og det er det eneste alternativet vi har. Det føles rett og slett som om de er så innmari langt unna oss siden vi nå er uvitende om når vi skal ses igjen..

For ja, vi tar virkelig dette på alvor og drar derfor ikke på besøk til hverandre selv om vi bare bor en liten kjøretur unna hverandre og selv om ingen av oss er i karantene eller i risikogruppen. Jeg oppfordrer alle (karantene eller ei) til å gjøre som oss og følge anbefalingene fra helsemyndighetene ved å holde avstand, jobbe hjemmefra og ved å unngå all kontakt med andre som ikke er strengt nødvendig. Jeg føler det dessverre er altfor mange som fortsatt ikke tar sin del av ansvaret i denne dugnaden. Vi MÅ gjøre alt vi kan for å hindre smitten, folkens. Les her om du lurer på noe om viruset, karantene, hindring av spredning, isolasjon og så videre!

Jeg legger ved et bilde av dagens høydepunkt ute i solen. Det var uten tvil samtalen med verdens beste Benedicte og verdens beste John Adrian <3 <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg