ÅRETS PLANER OG TANKER OM 17. MAI

Da var vi hjemme igjen etter hele fem nye overnattinger i båten. Ettersom at Severin skal starte i barnehagen igjen i morgen og ettersom at det er blitt litt kaldere i været så holder vi oss på land frem til neste helg, tror jeg. Planen er 17. mai i båten sammen med familie, noe vi gleder oss stort til. Vi får besøk av både mamma, stefaren min, Benedicte (storesøster), Johan (mannen til Benedicte) og John Adrian (fetteren til Severin). Men før det skal båten skrubbes og pyntes. I tillegg har vi endel innkjøp og ting som må fikses før feiringen som sikkert alle andre. I følge Ulriks regnestykke har vi forresten sovet i båten over 20 dager i år allerede og det er jo ganske bra gjort i starten av mai, eller hva? Ingen kan si at vi ikke bruker båten nok i hvertfall..

Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til 17. mai og tror virkelig at det skal bli en hyggelig dag til tross for at den blir annerledes. Jeg tror nemlig at den kommer til å bli like minnerik som annerledes. Kanskje også litt ekstra sterk og rørende. For vår del blir dette den nasjonaldagen vi kjørte båt i tog. For vi har altså meldt oss på et “båttog” som går fra Middagsbukta hvor det visstnok er over 600 personer påmeldte. Etter toget blir vi liggende på Aker brygge hvor vi skal kose oss med deilig grillmat, søtsaker og bobler. Åh, dette blir bra!

Det blir også gøy å introdusere Regien for nasjonaldagen vår. Hun har hørt mye om hvordan vi vanligvis feirer, sett mange bilder og fått lånt seg en bunad av storesøsteren min som (heldigvis for Regien) er gravid i år. Hehe! Det virker som om hun også gleder seg til denne dagen og det er veldig koselig å se. Målet mitt og vårt er at Regien skal se tilbake på disse to årene i Norge som en opplevelse for livet. Hun har jo snart vært hos oss i et helt halvt år og sier selv at tiden har gått fort, noe Ulrik og jeg også synes. Det har dessverre og naturligvis blitt endel endringer i reiseplanene på grunn av situasjonen vi alle er i, men vi skal prøve så godt vi kan å vise henne så mye som mulig av landet vårt det halvannet året som er igjen og forhåpentligvis oppfylle noen av hennes drømmer. For ja.. Vi er blitt utrolig glad i Regien alle sammen og skjønner allerede nå at vi kommer til å savne henne masse når hun reiser hjem til Filippinene igjen. Samtidig gleder vi oss med henne til fremtiden fordi vi vet at hun kommer til å få et godt liv videre med giftemål, husbygging og barn <3

Foto: Marian Jade

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg