ÅRETS KULESTE JULEGAVER TIL BARN!

Reklame// Lekekassen.no

Nå nærmer julehøytiden seg for alvor og denne julen blir det ekstra stas for oss med tanke på at vi har en ettåring i hus som virkelig elsker harde pakker. Hehe! Jeg har derfor vært tidlig ute i år og bestilt alle julegavene til Severin på Lekekassen.no som er Norges største lekebutikk på nett. De har et enormt utvalg av leker til barn i alle aldere og har gjort det ekstra enkelt for oss førstegangsforeldre og for alle andre som ikke har full oversikt over hvilke leker som passer til den aldersgruppen barnet du skal kjøpe julegave til er i.. Sjekk ut julegavetipsene på lekekassen.no!

Her ser dere hva jeg har bestilt til Severin i år. En god blanding av leker som jeg fant i kategorien 1-3 år og 3-5 år. Severin er jo faktisk hele 18 måneder fire dager før julaften og det han liker best å leke med akkurat nå om dagen er definitivt kjøkken og alt som som har med mat å gjøre. Det sier de i hvertfall i barnehagen. Derfor gleder jeg meg veldig til at han skal åpne denne pakken med dette superkule Miele-kjøkkenet!

Miele lekekjøkken med tilbehør HER

Noe annet Severin har fått helt dilla på er biler. Han ELSKER seriøst biler og det merker vi godt både hjemme og i barnehagen. Derfor blir det veldig morsomt å se hvordan han reagerer når han får sin aller første bilbane..

Carrera Disney Cars 3 First bilbane HER

Jeg har også bestilt et kjempekult supermarked som jeg vet at han kommer til å like, et søtt talltog i duplo som jeg tror han vil like, en tøff laptop fra Pepa Gris som jeg er spent på om han synes er kul og et dyresett med hund som sannsynligvis vil bli en slager. Severin er jo veldig opptatt av hundene sine, Stella og Ramp her hjemme 🙂

Supermarked HER// Talltog HER // Laptop HER// Dyrlegesett med hund HER

Jeg bestilte også denne fine historeboken på rim og denne morsomme kofferten som Severin kommer til å ha mye glede av når vi skal på overnatting til mormor fremover og på alle reiser vi har planer om året som kommer. Kofferten er jo et leketøy i seg selv og det at han kan sitte på den er ikke bare gøy for han, men også utrolig praktisk for oss som familie på foreksempel flyplasser rundt omkring.

Jeg bestilte også et lekesett med bord og mat som han kan bruke når han skal servere frokost på sengen i romjulen og sist men ikke minst en dødskul elektrisk ATV med lader som jeg vet at han vil få det mye moro med i året som kommer. Han har jo allerede fått prøvd seg litt på en lignende bil som han har arvet fra kusinene sine og den er han veldig opptatt av.

Historiebok HER// Koffert HER// Lekesett med bord og mat HER// Eletrisk ATV med lader HER

Lekekassen.no har forresten lynrask levering og PrisMatch på alle varer. De jobber kontinuerlig med å tilby de beste prisene til kundene sine og imponerer i hvertfall meg med sitt store utvalg av leker og ikke minst med mange kjente merkevarer.

Lykke til med årets julegaveshopping til de små! Og husk.. Alle barn vil ha harde pakker under treet 😀 Hehe!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg