ÅRETS FØRSTE EPISODE

Hei og god kveld til deg som leser. Først nå fikk jeg tid til å sette meg ned med denne bloggen. Det har vært en del andre ting som har stått høyere opp på prioriteringslista i dag, men jeg vil ikke avslutte dagen før jeg har sagt hei og hå til dere som følger meg. Målet for 2020 er minst 7 blogginnlegg i uken, selv om jeg vet at det vil bli noen unntak.

Ulrik og jeg har som sagt vært i Oslo i dag på innspilling av podkasten vår og i et morsomt møte. Det var skikkelig gøy å komme i gang med poddingen igjen og jeg håper at dere synes det er hyggelig at vi er tilbake etter et lengre opphold med sykdom og juleferie. Du kan forresten høre årets første episode av Julianne & Ulrik – Uten filter på iTunes HER og på Spotify HER. Tuuuusen takk til deg som gidder å gi oss en tilbakemelding og ikke minst TAKK til deg som gir oss stjerner/god rating 😀

Nå skal jeg ut av denne klamme skinnbuksa og inn i det deilige treningstøyet mitt. Ja, du leste riktig. Trening neste, før jeg hopper i seng og får skjønnhetssøvnen min. Jeg har nemlig også et mål om å legge meg tidligere dette året. Og med tidligere så er alt før og senest klokken 22:00 bra. I fjor hadde jeg nemlig en tendens til å bli sittende med jobb foran macen eller med en serier til langt over midnatt, og akkurat det er jo ikke annet enn idiotisk når jeg må stå opp før 05:00 hver eneste dag.

Vi blogges mer i morgen, fine folk! Apropos fine folk.. I morgen får jeg besøk av herlige Stina og det gleder jeg meg veldig til! Vi skal hjelpe hverandre litt med saker og ting som jeg kommer tilbake til. Snakkeees!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg