ÅRETS FØRSTE SPØRSMÅL

Hei dere! Her har jeg samlet en håndfull av de første og mest stilte spørsmålene dette året.. Enjoy!

Når kommer den første podcasten ut?

– Forhåpentligvis til uken! Planen er at ny episode skal komme ut hver onsdag fremover..

Er Kaja og Desiree (de du skal starte podcast med) single?

– Kaja is singel and ready to.. Neida! Hehe! Og Desiree har kjæreste.

Har du satt deg noen nye mål for bloggen og karrieren din?

-Nei, nå kommer Severin først. Nye mål og utfordringer får vente til han begynner i barnehage

Har du lyst til å blogge for alltid eller hadde du takket ja til andre jobber om det dukket opp noe interessant?

-Jeg vet ikke. Jeg liker å blogge og elsker alle fordelene bloggingen gir meg så det skal nok mye til for at jeg sier ja til noe annet fast. Men jeg er jo også veldig spontan, så hvem vet?

Når reiser dere til Dubai?

– Vi reiser om 5 uker. Dette blir Severin sin aller første flytur så den må helt klart dokumenteres 🙂

Hvordan er det å fly så langt med en baby?

– Det kan jeg ikke svare på ennå. Jeg tror det skal gå kjempefint og synes ikke reisetiden er så skremmende med tanke på at vi klarte oss fint sittende i bil tur-retur Måløy som tok ca like lang tid som tur-retur Dubai med fly hvor vi kan bevege oss og hvor jeg får hjelp av Ulrik til å underholde Severin.

Hvor skal dere bo i Dubai?

– Jeg har leid en leilighet på Anantara resort som er et femstjernershotell på The Palm. Hotellet og området ser helt sykt (les:bildevennlig) ut, så jeg gleder meg veldig!

Hvordan er det å amme i Dubai?

– Jeg har aldri ammet i Dubai før, men ser for meg at det ikke blir noe problem på selve resortet. Ellers har jeg hørt at det går fint sålenge man er diskret. Det ammesjalet som jeg har lagt vekk for godt må jeg nok ta frem igjen. Selv om jeg heier på offentlig amming og ikke synes at vi mammaer skal måtte trenge å ta hensyn til andre enn barnet vårt når vi ammer respekterer jeg selvfølgelig andre kulturer når jeg er på besøk i et annet land.

Hvor går din drømmereise?

– Jeg drømmer om å reise til Bora Bora og Maldivene. Hadde det ikke vært for disse vaksinene så hadde reisen gått til Bora Bora om 5 uker, ikke Dubai. Men dit kan vi forhåpentligvis reise til neste vinter. I tillegg har jeg aldri vært i USA før. Det er nesten litt flaut og står derfor også høyt på listen for drømmereiser.

Har dere lyst på flere barn?

– Jeg føler ikke et behov for flere barn i dag, men jeg går ikke på noen form for prevesjon så alt kan jo skje. I tillegg har vi begynt å snakke mer om adopsjon som et alternativ for fremtiden.

Gruer du deg til å vise deg i bikini igjen på grunn av fødselen?

– Overhodet ikke. Jeg er stolt av mammakroppen min!

Hva er ditt beste tips til å gå ned i vekt etter julen?

– Det må være amming. Haha!

Hva ønsker du deg mest til garderoben din akkurat nå?

-Akkurat nå er det ny veske som står høyt på listen. Eller, akkurat nå? Hvem er det jeg lurer? Nye vesker står alltid på min ønskeliste.

Får vi se mer av dere i Bloggerne?

-Ja, det kommer mer! Jeg har mistet oversikten over hva som kommer og når det kommer, men jeg vet at vi har en måløytur i vente som blir gøy å se igjen på skjermen. Spesielt en hendelse som jeg gleder meg til og som Ulrik helst skulle vært foruten.. Hehe!

Kan man kjøpe billetter til Vollenliafestivalen 2019?

– Hehehe! Morsomt spørsmål, men nei. Festivalen er foreløpig kun for venner av Ulrik og meg. Når det er sagt så hadde det vært hyggelig å invitere noen av dere som følger meg og oss i sosiale medier. Kanskje jeg skal arrangere en konkurranse?

Hva er sommerplanene deres i år?

– Vi skal tilbringe så mye som mulig tid på sjøen fra båtsesongen starter til den slutter i Norge, Sverige og kanskje Danmark. Vi får se.

Er du med i en barselgruppe?

-Jeg var med på det første treffet arrangert av Helsestasjonen, men merket dessverre fort at det ble vanskelig for meg å stille med de dagene gruppen skulle treffes videre på grunn av jobb og mine prosjekter. Nå som Pia (bestevenninnen min) også har fått barn har vi dannet vår egen lille barselgruppe. Hehe! Pia, Kristian og Hermine skal faktisk være sammen med oss en hel uke i Dubai! Det blir såååå koselig!

Hva er det beste med din nye hverdag?

– Det er de koselige lekestudene på starten av dagen.

 

0 kommentarer

Siste innlegg