UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Når skjønte du at Ulrik var den rette for deg?

– De første minuttene vi snakket sammen. Han virket så snill og god, i tillegg sjarmerte han meg bokstavelig talt i seng med dialekten sin. Hehe!

Hva er det du gleder deg mest til med julen?

– Jeg gleder meg helt ærlig ikke så veldig til julen i år. Det har mye med at Ulrik skal jobbe, men også litt med at jeg forbinder jul med mye reising og stress på grunn av familie spredt rundt i landet. Jeg tipper at jeg kommer til å glede meg litt mer når det nærmer seg, for jeg elsker jo å tilbringe tid med familien min. Nå er alt bare så usikkert fordi Ulrik ikke har oversikt over hvor og når han skal fly i julen ennå.

Kan du ha et innlegg “i min veske”?

– Ja, det kan jeg lage snart. God ide 🙂

Hva er must have for deg om vinteren?

– Chai latte! Det drikker jeg bare om vinteren.

Hva gjør du for å koble ut?

– Da ser jeg på serier. Det er kanskje den beste “flukten” fra hverdagen jeg vet om.

Kan du tenke deg noen andre kjæledyr enn hund?

– Egentlig ikke, men jeg kunne tenkt meg en hund til og da skulle det vært en toy puddel. Men Ulrik sier dte er bra nå. Hehe!

Hvis du er så heldig å bli gravid med tvillinger, hvilken kombinasjon (jente&jente, jente&gutt eller gutt&gutt) har du mest lyst på? Vet du hadde blitt lykkelig uansett altså.

– Nå ønsker jeg meg bare friske barn. Det spiller ingen rolle hvilket/hvilke kjønn det blir. Jeg drømmer ikke om å bli jentemamma eller guttemamma. Jeg drømmer kun om å bli mamma til et barn som er laget av Ulrik og meg.

Hvilke medisiner gikk du på før egguttak?

– Du kan lese om prosessen og mesisinene jeg tok før første egguttak her og her.

Måtte du fortsatt gå på medisiner før innsett av dine nedfrosne egg? Regner med at man får hoppe over sprøytene da?

– Du kan lese om medisinene jeg gikk på før det fjerde fryseforsøket her.

Hvordan går det med tomtejakten?

– Vi har lagt inn et bud på en tomt i dag faktisk med frist til i morgen klokken 10:00. Det står mellom to tomter akkurat nå, så morgendagen blir spennende. Hvis det ikke blir noen av disse to tomtene får vi bare fortsette letingen. Vi har jo ikke dårlig tid, vi er bare gira på å komme i gang med byggeprosessen. På bildet under fyller jeg ut budskjemaet.. Tvi tvi!

Hvilken krølltang bruker du?

– Jeg bruker for det meste rettetang når jeg krøller håret. Tangen min er fra BayBiliss.

Hvor er din favorittjeans fra?

– Det må være denne fra Levis som jeg har arvet av mamma. Jeg elsker trange jeans med stretch og høyt liv!

Hvordan har det seg at du har fine egg og får eggløsning, men ikke kan bli gravid? Betyr lav AMH verdi at de eggene du har er dårlige eller hvordan fungere det?

– Nå har det jo vist seg flere ganger at jeg faktisk kan bli gravid, men at jeg ikke har klart å holde på graviditeten. Lav AMH-verdi sier bare noe om antall egg, ikke noe om kvaliteten på eggene.

Hei, fine deg! Var nettopp innom bloggen din, og så innlegget “Klar for festsesongen”. FOR en fin oppsats i håret du hadde på de bildene! Jeg lurte på om du kanskje kunne ha en “step for step” hvordan du satt opp håret? Eller kanskje en hår-tutorial en gang på video? Synes generelt at du alltid er veldig fin og stelt på håret, særlig med krøller. Kanskje du også har noen hårprodukter du anbefaler?

– Tusen takk! Det var Maria (stylisten min) som fikset meg på håret den dagen. Maria og jeg vurderer å lage flere steg-for-steg innlegg som dette og videoer etterhvert. Derfor er det utrolig hyggelig at du etterlyser det!

Når det gjelder hårprodukter så bruker jeg shampoo og balsam fra By Noor fast som gir god fuktighet og lillashampoo i mitt eget hår (ikke extensionet) fra Joico en gang i uken sirka, for å beholde den kalde fargen.

Har du alle visdomstennene dine i behold eller har du fjernet dem?

– Jeg ble anbefalt å fjerne de to bakerste visdomstennene mine innen noen år for to år siden, men har utsatt det foreløpig. De gjør ikke vondt eller noe, så jeg stresser ikke.

Er Ulrik sjalu?

– Nei, det vil jeg ikke si. Ingen av oss er spesielt sjalue egentlig. Jeg tror det handler om at vi er veldig trygge på hverandre.

Har du sluttet å drikke alkohol igjen på grunn av prøvingen?

– Ja, det er en stund siden.

Det er mye snakk om hevnporno for tiden. Har du nakenbilder av Ulrik på telefonen din og har Ulrik nakenbilder av deg på sin telefon?

– Vi har begge private bilder av hverandre sammen og alene som kun er ment for oss to, ja. Har ikke alle par det?

Synes du det er flaut å presentere deg som blogger når du møter nye mennesker som ikke kjenner deg?

– Ja, noen ganger. Men det handler ikke om at jeg ikke er stolt av yrket mitt og stolt over hva jeg har fått til, for det er jeg. Det handler bare om at jeg opplever at mennesker har forhåndsdømt meg, og det er som regel ubehegelig. Nå virker det kanskje som om dette skjer hele tiden, noe det heldigvis ikke gjør. Men det skjer en gang i blant.

Hvis du måtte si en deltaker i The Voice som fortjener å vinne utenom Andrea. Hvem velger du da?

– Ingeborg fra Sarpsborg! Jeg synes det var skikkelig trist at hun røyk ut forrige fredag. Selv om jeg heier på Andrea så var Ingeborg også en favoritt hos meg. Håper vi får se mer til den jenta i musikkbransjen fremover. P.s. Jeg kjenner ikke Ingeborg.

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg