UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Hva skjedde med assistenten du skulle ansette?

– Vi bestemte oss for å få aupair og jeg har overhodet ikke behov for både aupair og assistent slik jeg lever i dag.

Hva er du mest stolt over i livet ditt?

– Selvfølgelig vår kjære Severin! Utenom han og familien min er det jobben min. Jeg er veldig stolt over at jeg har skapt meg min egen arbeidsplass og at jeg kan leve godt av den.

Er det noe du lenge har drømt om å gjøre? Hvorfor har du ikke gjort det?

– Jeg har lenge drømt om å reise til USA, men det har bare aldri blitt noe av. De siste årene er det Asia som har fristet meg og oss mest.. Kanskje jeg skal feire 30-årsdagen min på etterskudd i Vegas? DET hadde vært noe det!

Hvis du kunne reist i tid, ville du dratt til fortiden eller fremtiden?

– Jeg ville definitivt reist til fortiden. Foreksempel tilbake til da besteforeldrene mine vokste opp og sett hvordan de virkelig hadde det. Fremtiden er bare skremmende å tenke på. Jeg vil ikke vite om eventuelle nye kriser på forhånd, heller ikke om tragedier som skal skje.

Hva er den sprøeste tingen du noen gang har gjort?

– Jeg har gjort mye sprøtt og fortalt om mye sprøtt på denne bloggen. Resten av alt det sprøe jeg har gjort forblir hemmelig. La meg bare si det sånn at venninnene mine kaller meg for “sleipe-Juli”. Hehe!

Kan du filme når du gjør hverdassminken din?

– Ja, det kan jeg gjøre en gang. Det får bli på stories –> @pilotfrue

Hva ville du utdannet deg til om du ikke kunne blogge eller være journalist?

– Jeg vet ikke. Da jeg var liten ville jeg bli lærer. Lærer eller forfatter. Jeg tror jeg kunne blitt en morsom lærer!

Når tenker dere at dere vil ha et barn til?

– Vi tenker lite på flere barn akkurat nå fordi vi har det så inmari bra sånn vi har det i dag. Skjer det så skjer det og da er det meningen 🙂

Hvordan er det å ha aupair? Får du og Ulrik noe privatliv?

– Det er utrolig koselig å ha aupair. Både Regien og vi får mer enn nok privatliv. Hun har jo sin egen etasje med soverom, bad og stue hjemme i huset vårt og sin egen lugar og bad (med toalett og dusj) i båten, så livet vårt er på en måte designet for denne nye familiesituasjonen.

Hvordan er det å ha en “fremmed” i huset? Har det blitt mange misforståelser?

– Jeg føler ikke lenger at vi har en fremmed i huset. Regien er blitt en del av familien og det ble hun veldig raskt.

Når dere reiser på båttur og har med dere Regien, er det fordi dere trenger avlastning eller fordi dere vil være greie mot henne?

– Regien bestemmer selv om hun vil være med på båten eller ikke. Det hadde såklart blitt et problem om hun ikke trivdes i båten siden vi tilbringer såpass mange dager i den i løpet av sesongen. Til nå har hun vært med på de båtturene vi har hatt i år, men fra i morgen til mandag reiser Ulrik, Severin, Ramp og jeg videre på båten uten Regien så hun kan få en weekend off.

Har du silikon?

– Nei. Jeg har alltid vært veldig fornøyd med puppene mine. Men etter graviditet og amming er jeg dessverre ikke like fornøyd lenger og vurderer derfor hva jeg skal gjøre med det misnøyet jeg føler.

Har du gjort noen operasjoner og hvorfor?

– Den eneste operasjonen jeg har gjort er keisersnittet da Severin kom til verden og det var slettes ingen lek. Faktisk fikk jeg en skikkelig vekker på hvor alvorlig det er å operere seg med tanke på alt som kan gå galt og med tanke på hvor lang tid det tar før man kommer seg.

Hvordan går det med forholdet nå som Ulrik er hjemme hver dag?

– Det går heldigvis fint, men vi er overhodet ikke vant til å være så mye sammen som vi har vært de siste ukene og det har ført til dårlig stemning enkelte dager. Noe annet ville vært rart og jeg ser ingen grunn til å late som om vi ikke blir påvirket av situasjonen vi nå er i.

Krangler du og Ulrik ofte?

– Vi krangler ikke ofte, men vi har våre diskusjoner og vi har ulike måter å diskutere og reagere på. Jeg blir aldri sur, sier Ulrik og det synes han er irriterende. Mens jeg synes det er irriterende at han ikke merker at jeg er sur.

Hva gjør dere for at hverdagen til Severin skal bli best mulig nå i disse corona-tider?

– Jeg føler det har gått veldig fint. Vi er jo tre voksne som underholder Severin fra morgen til kveld med leker og aktiviteter inne og ute. Vi har stor plass inne, vi har hage, vi har båt og vi har hunder. Så ja, ingen av oss kan klage selv om vi voksne naturligvis savner hverdagen og selv om Severin naturligvis savner andre barn.

Hva er det beste med å være på sjøen?

– Roen og feriefølelsen, selv om vi ikke drar langt og selv om det er midt i hverdagen.

Hvordan får dere dagene til å gå når dere er på båten?

– Jeg har aldri hatt problemer med å få dagene til å gå på båten. Det er alltid og da mener jeg alltid noe jeg kan jobbe med hvis jeg får ledig tid, men som småbarnsmamma får man lite ledig tid og hvis vi blir rastløse og vil flytte på oss uten å reise videre tar vi bare en tur med vannscooteren hvis vi ikke ligger til land.

Har du noen treningstips?

Mine beste treningstips har jeg skrevet om her.

Hvor gammel er du?

– Jeg er 29 og fyller hele 30 år 27. april! Shit, det er snart!

Sover Severin bedre om nettene nå?

– Jaaaaa, endelig! Han våkner rundt 06/06:30 og sover videre sammen med Ulrik og meg til 08/09-tiden. HIMMELSK <3 Når vi en gang skal tilbake til barnehagen må vi kanskje ta i bruk vekkeklokke igjen. Det har jeg ikke brukt på mange år, minus når vi skal rekke tidlige fly..

Hva gleder du deg til å gjøre når corona-krisen er over?

– Jeg gleder meg til å arrangere familiemiddager og ikke minst til å være sammen med venner igjen. Jeg savner bestevenninnen min masse og lengter etter en skikkelig fest! Er det teit å si? Isåfall er jeg teit 😀

Jeg gleder meg forresten også helt sykt til å fikse håret mitt og neglene mine igjen!

Kan du begynne å legge ut link til bloggen på insta story når du har blogget?

– Nei, Gud.. Det maset der skal dere få slippe! Jeg ønsker ikke at dere skal bli jaget inn her. Jeg ønsker at dere skal gjøre slik som dere alltid har gjort, nemlig å klikke dere inn på bloggen min av egen vilje når dere føler for det.

Går du aldri uten sminke?

– Jo, det gjør jeg. Oftere og oftere, spesielt nå i disse hjemme-tider. Her er meg uten sminke fra i kveld. Jepp, samme cozy outfit som i går kveld..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg