ULRIK SIN FØRSTE FARSDAG

Det handler mye om oss mødre den første tiden i livet til et nyfødt barn, og for mange fedre er det derfor vanskelig å finne sin plass. I dag hedrer vi deg, Ulrik for den fantastiske plassen du tar, for den beundringsverdige jobben du gjør, og for at vi snart er kommet oss gjennom de fem første søvnløse månedene av småbarnslivet sammen. Jeg vil at du skal vite at jeg trenger deg, selv om det noen ganger ser ut som om jeg klarer meg alene, og jeg vil at du skal skjønne at din rolle som pappa er akkurat like viktig som min rolle som mamma. Du er en helt for meg og kommer til å bli en helt for Severin. Du er vår hverdagshelt!

Gratulerer med din aller første farsdag, Ulrik. Tusen takk for at du er den beste pappaen for Severin. Det er gøy å se at han digger deg og det er tydelig å se at han elsker deg. Jeg er allerede sikker på at dere to vil få et helt spesielt forhold. Et forhold som rører meg som mamma og et forhold jeg virkelig beundrer som din kone.

Foto: Anette Marie

Jeg vil også benytte anlendingen til å gratulere min kjære pappa, min kjære stefar og alle andre fantastiske pappaer og stepappaer der ute. Håper dere vet hvor viktige dere er ♥

0 kommentarer

Siste innlegg