TID FOR SKRYT

Hei, dere! Jeg tenkte jeg skulle skryte litt av de bloggerne og influencerne jeg oftest er innom i løpet av en uke, og med å fortelle dere litt om hvorfor jeg følger med på akkurat disse profilene. For de jeg følger er nemlig ganske så forskjellige fra hverandre alle sammen, men det er åpenlyst noe ved hver av de som trigger meg til å klikke meg inn i livene deres.

Det er egentlig veldig unorsk å skryte av andre på denne måten og desverre få i min bransje som gjør det. Jeg vet ikke hvrofor, men jeg tror mange føler seg som konkurrenter. Er vi ikke egentlig bare kollegaer hvor alle tjener på at vi heier på hverandre? Med dette innlegget håper jeg at jeg kan inspiere til mer skryt oss bloggere og influencere i mellom ♥

Foto: @anettemarieantonsen

Jeg skulle ønske jeg var så pen som Andrea Badendyck! Er det mulig å være så pen liksom? Ulrik og jeg satt faktisk å snakket om det da vi tilfeldigvis så på Farmen her om dagen. Og nei, det var ikke Ulrik som tok det opp, men jeg. Hehe! Jeg følger ikke med på årets sesong, men jeg har selvfølgelig fått med meg at Andrea er med og vet jo godt hvem hun er fra før. Når det er sagt så er hun selvfølgelig mye mer enn bare en pen jente. Hun er både smartere enn de fleste tror og herlig på alle måter, men poenget med dette innlegget er at jeg skal nevne det første jeg tenker på ved forskjellige profiler som jeg følger og med Andrea må jeg være ærlig og si at det første jeg tenker på er utseendet. Jeg tror ikke hun tar det negativt 🙂

Jeg skulle ønske at jeg var så kul som Kristine Ullebø! Med kul så tenker jeg først og fremst på personligheten hennes og den selvsikkerheten hun utstråler både i sosiale medier og i virkeligheten. Jeg digger at hun ikke er som “alle andre” og selvfølgelig at hun har sin helt egen klesstil som jeg aldri kunne hatt, men som passer henne helt perfekt.

Jeg skulle ønske at jeg var så flink til å ta bilder som Caroline Berg Eriksen! Det er seriøst ingen som leverer så gode og delikate bilder hver eneste dag som henne, og det tror jeg de aller fleste kan si seg enig i. Jeg skjønner at det ligger mye tid og energi bak hvert eneste blogginnlegg og at det ikke bare handler om at hun og mannen hennes, Lars-Kristian er “flinke”, men at det handler om hard og dedikert jobbing.

Jeg skulle ønske at jeg var så flink til å skrive som Anette Marie! Vi gikk som mange vet journalistikk sammen, og lærte oss mange gode teknikker. Men Anette Marie var jo allerede flink med ord FØR skolestart så det er kanskje ikke så rart at hun er blitt helt rå bak tastaturet. Anette er jo også fotograf

Jeg skulle ønske jeg var like inspirerende som Maren Erdvik! Har dere lagt merke til hvor glad hun er hele tiden? Og har dere sett de fargerike frokostene og lunsjene hun ofte deler? Jeg må bare smile stort av hele jenta!

Jeg skulle ønske jeg hadde garderoben til Anette Haga ooog til @louiseangelica. De to motiverer meg ofte til å pynte meg litt ekstra i hverdagen når joggisen frister som mest. Hehe! Dessuten er de over middels dyktige begge to til å sette sammen freshe antrekk.

Jeg skulle ønske at jeg var så flink med interiør som @styleby_oliviaangeline. Hun får meg til å ønske meg mørke vegger i hele huset!

Jeg skulle ønske jeg ga like blaffen i janteloven som @officialelenabelle. Hun er definitivt den av hollywoodfruene jeg liker best, og bare ved å nevne at jeg synes godt om en av hollywoodfruene er også veldig unorsk. I know. Men jeg gjør det og jeg står for det. Hun facinerer meg.

Jeg skulle ønske jeg var så morsom som @vegardharm! Jeg ler så mye av han atte hjelp! Hehe! Og ja, han får ofte god hjelp av sin kjære @mortenhegseth som jeg også skal innrømme at jeg synes er bittepittelitt morsom ;-D

Vi må skryte mer av hverandre, folkens. Seriøst.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg