VIL DU VINNE 3000 KRONER I GAVEKORT PÅ NELLY?

Annonse// Nettbonus

Hei, dere! Jeg vil starte med å takke for alle kommentarer under konkurransen jeg hadde i samarbeid med Nettbonus for tre uker siden. Vinneren av gavekortet på 1000 kroner fra Nelly er.. Amalie Heien!

Er dere klare for en ny konkurranse? La meg forklare konseptet først.. Dere som kjenner meg vet at jeg elsker nettshopping, og hver gang jeg handler i mine favorittbutikker som blant annet Nelly, Bubbleroom, asos, Na-Kd, Ellos, Boozt.com og Bik Bok får jeg nettbonus. Det vil si at jeg får penger tilbake på varer jeg likevel skal kjøpe. Jeg får mellom 4-7% i nettbonus ved et kjøp gjennom Nettbonus.no, noe som jeg mener er helt genialt.

Vil du også teste denne enkle og morsomme måten å tjene penger på? Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg HER med epostadresse på Nettbonus.no. Registreringen tar bare et par sekunder og så klikker du deg videre til nettbutikken du skal handle i.

I Nettbonus.no kan du velge mellom hele 200 nettbutikker. Jeg er sikker på at du finner alle eller i hvertfall flere av de butikkene du allerede handler i, så hvorfor ikke bare handle litt smartere fremover? Jeg kan ikke tenke meg at det finnes noen som ikke DIGGER å tjene penger når de shopper? Nettbonus er jo bare helt konge!

Når du klikker deg fra Nettbonus.no til en nettbutikk vil nettbonus automatisk bli aktivert. Etter at du har gjennomført et kjøp vil du få en epost fra Nettbonus.no om at en handel er registrert (innen 48 timer). På Nettbonus.no finner du oversikt over alle handler som du har gjennomført. Så fort du har tjent deg 200 i nettbonus kan du overføre pengene dine til din bankkonto 🙂

KONKURRANSE: Jeg ønsker som sagt å  gi ut et gavekort til enda en av dere som synes at dette var et smart tips! Gavekortet er fra min favorittbutikk, nemlig Nelly, og summen er på hele 3000 kroner denne gangen! Registrer deg her og skriv en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget, så vil du være med i trekningen.

Jeg har åpnet kommentarfeltet igjen mitt for anledningen og vinneren blir trukket på instastory @pilotfrue søndag denne uken. Lykke til!

572 kommentarer

Siste innlegg