TJEN PENGER NÅR DU SHOPPER!

Annonse// Nettbonus

Som dere vet handler jeg mye på internett. Alt fra klær og sminke til mat, reiser og andre opplevelser. Helt siden jeg begynte å blogge for nå fire år siden har jeg foretrukket nettshopping fremfor det å stresse rundt i butikker. Mest fordi det tar mindre tid å handle på denne måten, men også fordi jeg føler at jeg får bedre oversikt over priser og utvalg på nett. Dessuten hater jeg å prøve klær i trange prøverom med forferdelige belysning. Jeg vil heller ta på meg klærne eller se på hva det måtte være hjemme alene og ta kjøpsbeslutinger i rolige omgivelser.

Etter at Severin kom til verden har det ikke blitt mer fristende å løpe rundt i byen eller på folksomme kjøpesentre akkurat, og jeg har heller ikke fått mer tid til overs. Tvert i mot. Som småbarnsmamma må jeg være enda mer effektiv med tiden min enn før. Derfor var det på tide at jeg også ble introdusert for nettsiden som fungerer som et felles bonusprogram hvor jeg får penger tilbake når jeg handler på nett, nemlig Nettbonus.no.

La meg forklare.. Hver gang jeg handler i mine favorittbutikker som blant annet Nelly, Boozt.com, Bik Bok og Hotels.com får jeg nettbonus, som vil si at jeg får penger tilbake på varer jeg likevel skal kjøpe. Jeg får mellom 4-7% i nettbonus ved et kjøp gjennom Nettbonus.no, noe som jeg mener er helt genialt.

Vil du også teste denne enkle og morsomme måten å tjene penger på? Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg HER med epostadresse på Nettbonus.no. Registreringen tar bare et par sekunder og så klikker du deg videre til nettbutikken du skal handle i. I Nettbonus.no kan du velge mellom hele 200 nettbutikker. Jeg er sikker på at du finner alle eller i hvertfall flere av de butikkene du allerede handler i.

Når du klikker deg fra Nettbonus.no til en nettbutikk vil nettbonus automatisk bli aktivert. Etter at du har gjennomført et kjøp vil du få en epost fra Nettbonus.no om at en handel er registrert (innen 48 timer). På Nettbonus.no finner du oversikt over alle handler som du har gjennomført. Så fort du har tjent deg 200 i nettbonus kan du overføre pengene dine til din bankkonto 🙂

KONKURRANSE: Jeg ønsker å  gi ut et gavekort til en av dere som synes at dette var et smart tips! Gavekortet er fra min favorittbutikk, nemlig Nelly, og summen er på hele 1000 kr! Registrer deg her og skriv en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget, så vil du være med i trekningen.

Ja, jeg har åpnet kommentarfeltet mitt for anledningen og vinneren blir trukket søndag denne uken. Lykke til!

231 kommentarer

Siste innlegg