VÅR FØRSTE FAMILIEFERIE

Hei fra Strømstad! Sommerferien 2018 er i gang, og denne ferien er veldig spesiell for Ulrik og meg siden dette er vår første familieferie..Endelig er det vår tur!

Fridagene blir tilbragt på sjøen i båten vår og destinasjonene bestemmes etter vær og vind. Til nå har vi vært innom Hankø, Halden og Strømstad. Planen er videre til Herføl også får vi se hva vi har lyst til etter det. Vi er ikke så kravstore i år. Det eneste som er viktig for oss er at Severin har det bra og han ser heldigvis ut til å stortrives i båt. Faktisk har han aldri sovet bedre enn hva han har gjort ombord, så det er jo helt perfekt. Til og med papsen og mamsen får sove litt på tur. Tommel opp for baby i båt!

Og ja, vi har redningsvester til alle ombord, bruker de når vi skal og vi vet reglene/viser hensyn til andre når vi kjører vannscooter. Vi tar ikke med hunder der det ikke er lov med hunder og så videre.. Jeg får sikkert femti meldinger om dagen fra mammapoliti, sjøpoliti, hundepoliti og you name it.. Ro ned, please 😀

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg