VENNINNELUNSJ OG HVERDAGSLUKSUS

Reklame// vaskebudet.no

Endelig har jeg kommet i gang med trillingen! Det tok hele fire uker før jeg orket og ikke minst rakk å gjøre noe annet enn å sove, spise, dusje eller rydde mens Severin sover på dagtid. Hehe! Nå føler jeg at jeg har fått hodet litt over vann, eller hva det heter? Blitt mer rutinert i min nye rolle, og ikke minst fått litt overskudd til annet enn bare hvile og gjøre det mest nødvendige mellom slagene. Jeg kan som sagt ikke trene ennå på grunn av keisersnittet, men det hadde jeg uansett ikke orket, prioritert eller hatt tid til i disse dager. Derfor er det superdeilig å ha kommet i gang med minst en trilletur om dagen, for det er trim nok i seg selv. Spesielt i denne varmen..

Jeg prøver så godt jeg kan å catche opp med venninner i sommer. Det er jo ferietid og mye reising for de fleste, men de som er hjemme i Oslo slipper ikke unna en liten lunsj. I helgen var jeg på Vitos her i Vollen med vakreste, @kristine.longva som nylig ble fridd til på selveste Maldivene. And she said YES! Hurra for Kristine & Marius! Jeg er sååååå glad på deres vegne og gleder meg over middels til bryllup ooog utdrikningslag når den tid det kommer 😀

P.s. Legg merke til den søte bodyen Severin har fått i gave fra den herlige gjengen i Salto (produksjonselskapet bak Bloggerne). I ♥ Bloggerne!

Selv om jeg ikke vil snakke om hva som står på vekten nå eller hva som stod på vekten da jeg var gravid siden jeg ikke ønsker at andre gravide eller ikke gravide skal sammenligne seg med meg, så er det ikke til å legge skjul på at jeg allerede har gått ned enormt mye siden fødsel. Det meste er selvfølgelig bare vann, for de siste to månedene hadde jeg faktisk så vondt av alt vannet i kroppen at jeg ikke klarte å stå oppreist i dusjen en gang. Jeg husker hvor ille det var under føttene mine når jeg gikk her hjemme og hvor lite husarbeid jeg var i stand til å gjøre, som foreksempel klesvasken. Den var et mareritt før jeg ble introdusert for noe som er helt genialt.

Som mange har lagt til merke vasker jeg ikke klærne våre selv lenger. Fra siste trimester i svangerskapet og til nå har jeg satt bort jobben til vaskebudet.no med glede. For en fantastisk tjeneste og for en luksus i hverdagen! Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skulle gjort uten vaskebudet da jeg hadde svangerskapsforgiftning og strevde med bare å stå oppreist. Heller ikke nå hvor jeg ønsker å bruke all tid og energi på lille Severin og meg selv, ikke på klesvask..
 
Førstegangstilbud: Ved å skrive inn “PILOTFRUE25” i notatfeltet på bestillingsskjemaet på vaskebudet.no får nye kunder 25% rabatt på hele første bestilling av impulsvask, samt tilhørende renseritjenester (gjelder ikke skinnrens og tepperens). Tilbudet varer frem til og med 10.08.2018 🙂
 
 
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg