JEG VIL BLI EN FIT SUPERMAMMA!

Annonse// annonselenker onlinelifechange.com

– Pilotfrues vei til en optimal helse, kropp og selvtillit

Jeg har alltid trodd at keisersnitt i seg selv er en enkel snarvei fremfor det å føde “vanlig”, men det var det overhodet ikke. Etter fødsel er som sagt respekten for opperasjoner blitt stor. Smertene i etterkant av inngrepet, alle hensyn jeg måtte ta og det å starte et helt nytt liv med en kropp som ikke fungerte optimalt var krevende.

Over til poenget.. Jeg føler meg heldig som aldri har måtte operere noe før nå, men også lettet over at jeg aldri har latt meg friste til å legge meg under kniven for å endre på noe som faktisk fungerer. For jeg som dessverre mange andre har vært inne på tanken om flere “snarveier” i livet til finere, stramere, større og slankere ditt og datt. Men med min nye rolle som mamma og ikke minst som forbilde til verdens nydligste lille gutt kom heldigvis også en stor tankevekker.. Jeg gidder ikke operere, for jeg skal ut og trene!

(annonselenke inn til onlinelifechange.com) I dag starter jeg derfor min nye livsstil i samarbeid med Mari Krogshus som er eier og daglig leder av selskapet OnlineLifeChange AS. Treningen må selvfølgelig vente litt til på grunn av arret, men ved hjelp av riktig kost og etterhvert riktig trening skal jeg bli og forbli en fit supermamma! Ja, for dette er altså ikke en midlertidig diett eller et crazy fitness-opplegg med telling av kaloriere og veiing, men en sunn livsstilsendring som jeg skal ha det gøy med å leve og dele. Jeg håper du vil være med på denne reisen, teste deilige oppskrifter sammen med meg, få treningsinspirasjon og masse ny kunnskap innen helse på bloggen fremover 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt om Mari:

Mari har de siste 9 årene hjulpet over 20 000 kvinner sammen med sine fantastiske dyktige kolleger. Hun har sin tyngde på dokumentasjon og vitenskapen gjeldende faget ernæring og trening, og har gått gjennom utallige hundre studier de siste årene. Kildene og referansene til utsagn og påstander hun kommer med er hentet rett fra kildene, ikke fra “mellomkilder”, noe som det i dagens samfunn er blitt viktig å vurdere da vitenskapen domineres av betalte studier og økonomiske hensikter. Jobben som ligger bak hennes måte å leve og veilede andre på er enorm i dagens kaos av helseinformasjon. Du og jeg er heldige som bare kan høre på Mari og gjøre som Mari. Hehe!

Mari er også forfatter (Gyldendal 2017, samt nyutgivelse 2018), styrkecoach, ernæringsildsjel (bachelor i ernæring), vordende førstegangsmor (oktober 2018) og har jobbet med kvinner og helse i hele Europa i 9 år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mari og jeg har laget en kort videosnutt hvor vi forteller enkelt hva alt dette dreier seg om:

(annonselenke inn til onlinelifechange.com) Vil du også bli en fit supemamma? Eller kanskje du ikke er mamma, men bare vil være med på en sunn livsstilsendring? Les mer HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg