DE FØRSTE DAGENE

Herlighet, for en fin start vi hadde sammen med Severin på barselavdelingen på Bærum sykehus. De ansatte får terningkast seks av både Ulrik og meg. Vi følte oss sååå godt ivaretatt og ikke minst heldige som fikk et stort enerom med både toalett og dusj helt for oss selv. Det at Ulrik også fikk overnatte ser jeg som en stor fordel nå i ettertid. Vi koste oss virkelig, lærte masse, ble tryggere i våre nye roller som foreldre og hadde koselige besøk av våre nærmeste.

Etter 4 dager på barsel følte jeg meg klar for hjemreise, men det var likevel litt skummelt å forlate personalet som var tilgjengelig for oss døgnet rundt. Både i forhold til alt vi lurte på med Severin i starten, men også i forhold til min kropp og form etter keisersnittet. For selv om jeg ble glad for at det endte med keisersnitt til slutt der og da, så har jeg fått skikkelig respekt for opperasjoner etter denne fødselen. Alle hensyn jeg måtte ta og smertene i dagene etter skremte meg litt på en sunn måte. Dette skal jeg komme tilbake til..

De første dagene her hjemme gikk veldig bra. Det var rart og ekstremt deilig å komme hjem fra sykehuset 24. juni. Hjem til hundene, egen seng, eget bad, egne klær, kjøleskapet vårt med deilig mat og alle de nye tingene til vår kjære Severin med den etterlengtede lille gutten i armene våre. Lykkefølelsen kan ikke beskrives!

Tidligere denne uken var jeg så uheldig å få omganssyken. Det er ikke å anbefale med en baby på under 3 uker som er fullstendig avhegig av deg. Ulrik ble ganske fortvilet over at han ikke hadde pupper å tilby Severin der jeg lå med hodet ned i bøtta og vrei meg. Hehe! Huff. Men, men.. Nå er jeg heldigvis frisk igjen og ingen andre i huset ble smittet. Jeg var jo ganske redd for nettopp det og ble derfor lettet da legen min fortalte meg at morsmelken inneholder antistoffer som beskytter lillegutt mot bakterier. I tillegg var både Ulrik og jeg selvfølgelig nøye med håndhygienen.

Nå er Ulrik er tilbake på jobb igjen, mens Severin, Stella, Ramp og jeg er hjemme alene. Eller, vi har hatt svigerforeldrene mine her til i går og fikk besøk av mamma da de dro, så vi er heldige med all familie som hjelper til denne første tiden.

Det blir ikke mye søvn på meg i disse dager, eller tid til noe annet enn å være mamma. Men det er jo bare sånn det er med et lite spedbarn. Jeg skal prøve å oppdatere oftere nå som jeg er frisk igjen og når Ulrik er hjemme og avlaster meg. Dette innlegget skriver jeg mens Severin sover, noe som stresser meg enormt fordi jeg burde ha benyttet tiden til å sove selv.. SnakkeZzzzzz!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg