EN DAG AV GANGEN

Hei igjen alle sammen! Julianne e fortsatt ikkje heilt i form, men begynner heldigvis å komme seg. Vi tar en dag av gangen her heime siden kroppen hennes må få bestemme aktivitetsnivået utover det vi kan kontrollere med den nye sjefen i huset. Hun fikk jo konstantert svangerskapsforgiftning på slutten av graviditeten og blodtrykket hennes er fortsatt høyt, så det har blitt noken legebesøk i det siste. Den nye tilværelsen med mindre søvn e såklart også utfordrende etter alt hun har vært gjennom. Hun fortjener litt fri fra all jobb nå, synes eg. Fri til å hente seg inn og samle nye krefter til mer enn bare å være mamma, en rolle hun forresten allerede mestrer utolig godt. Eg e så stolt av henne!

Apropos søvn.. I fødselsgave av meg fikk Julianne disse kule solbrillene fra Dior. Julianne mener at posene under øynene hennes ikke vil bli noe mindre med det første, så eg tenkte det var den perfekte gaven akkurat nå. Hun ble like glad for brillene som for komplimentet som hørte med, nemlig at hun lignet på Khloe Kardashian med brillene på. Hehe!

Viktigst av alt.. Det er bare bra med vår kjære Severin som i dag er hele 11 dager gammel. Han spiser og spiser, og har derfor tatt igjen fødselsvekten sin. Ammingen er i full gang og vi fikk skryt av helsesøster som var på hjemmebsøk tidligere denne uken. Det er enda godt at noe går på skinner for oss i denne tiden som vi selvfølgelig koser oss enomt med. For det e fortsatt litt uvirkelig alt sammen. Lykkefølelsen eg får av å sjå på ham vil aldri ta slutt.

Eg skal hilse dere så mye fra Julianne og si at hun savner dere og snart er tilbake på bloggen. Ønsker dere alle en riktig god søndag. Vi har vært på vår første båttur som familie i helgen og Severin har fått sin første redningsvest. Han var ikke spesielt fornøyd med å ha på seg vesten sin dessverre. Derfor vurderer vi å kjøpe en ny vest som man kan feste på bilsetet. Eg har sett at det finnes.. Noken som har erfaringer med slike vester? Følg oss gjerne på Instagram for hyppigere oppdateringer @mrulriknygaard @pilotfrue  🙂 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg