VIRGIN COLLECTION BY JULIANNE NYGÅRD

Reklame for egen kolleksjon

Endelig kan jeg vise dere kolleksjonen med hairextensions som jeg har laget i samarbeid med Luxushair! Som dere vet har jeg brukt extensions fra Luxushair siden 2015 fordi jeg er spesielt fornøyd med kvaliteten på håret. Nå lanserer jeg min helt egen kolleksjon med tape hair hvor jeg har plukket ut de fargene jeg liker aller best. I tillegg til kvaliteten og fargeutvalget er prisen også viktig for meg. Jeg synes at hårpakkene skal være overkommelige i pris for alle som har lyst på litt ekstra tykkelse og/eller lengde på håret, ikke bare for “fiffen”.

P.s. Jeg tar med dette håret til frisøren min for montering/påsetting og for heising av festene etter 3-4 måneder. Spør frisøren din om det samme da vel? Håret kan heises opp og benyttes flere ganger i opptil 10 måneder. Alt avhenger av hvor flink du er til å bevare det ved å tilføre masse fuktighet og ved å bruke varmebeskyttende produkter før du styler.

–> Du kan også få hjelp av en venninne til påsettingen. Se her

Til info: Fargen jeg har nå og har hatt lenge heter #Mist. Det er en kald blondfarge i kolleksjonen min som jeg trives utrolig godt med. Fargen jeg hadde i fjor sommer som er enda kaldere ser dere her og heter #60. Det er også en av mine favoritter til meg selv fra kolleksjonen. Jeg bruker litt under to pakker hår for å få denne tykkelsen, og tar alltid vare på festene jeg ikke bruker slik at jeg bare trenger å bestille en pakke med hår etter noen runder. Apropos pris.. I dag vil jeg gi dere et skikkelig godt lanseringstilbud:

Sjekk ut kolleksjonen min HER ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg