BARNEVOGN OG BILSETE I HUS!

Annonse// Babybanden

Endelig er barnevognen og bilsetet i hus etter nok en hyggelig tur på Babybanden. Jeg er så kry og stolt over denne vognen at dere aner ikke! Fargekombinasjonen med blått, brunt og sort ble utrolig fin og jeg digger muligheten vi har ved å bytte liggedelen med bilsetet for kortere trilleturer, og etterhvert også en sittedel som jeg har liggende i skapet til Severin blir større. Dette er virkelig drømmevognen min, både utseendemessig og selvfølgelig i forhold til alle de praktiske detaljene den har. Men jeg må bare få lov til å nevne utseendet først, siden jeg har “designet” vognen helt selv. Med Dubatti-vognene står du nemlig fritt til å velge blant masse fine farger og det er ingen “regler”, slik mange andre merker har.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vognen vi har valgt er 2018-modellen av Dubatti One, med lufthjul i fargekombinasjonen “Navy” med “Chassy Black” understell og “Cognac” skinndetaljer. Barnevognene fra Dubatti er solide og komfortable å trille på grunn av de store hjulene, den vendbare sittedelen og bedre demping enn de andre barnevognene jeg har testet og vurdert. 2018-modellen er ekstra praktisk med blant annet en enda større stellebag enn den tidligere modellen har, som sitter fast under vognen. En annen positiv oppgradering på den nyeste modellen er at vognen har lenger skjerm, slik at du slipper å kjøpe ekstra solskjerm ved siden av.

Bilsete vi har valgt er som sagt fra Maxi Cosi i farge “concrete grey” med Isofix til bilen. Det fine med dette setet er at vi med en adapter enkelt kan klikke på bilstolen til vognen, noe jeg ser som en stor fordel i sommer når vi skal av og på båten, når jeg skal kjøre på butikken og handle, og i andre ærender hvor det er praktisk med enda mindre vogn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til info: Dubatti vognen fungerer sammen med både Maxi-Cosi CabrioFix, Pebble, Pebble Plus, Cybex Aton, Nuna Pipa og Besafe iZi Go 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P.s. Beltespennen i forsetet har ikke noe med bilsetet å gjøre. Det er kun til gravidbeltet mitt 🙂

Da vi hentet vognen og bilsetet ble det også litt andre småting med oss hjem. Vi kjøpte blant annet vognposen dere ser på bildet under fra Easygrow (LITE+ Green 2017), amme bh-er, ammeinnlegg, brystvortekrem, smukker og ammepumpe. Jeg skal tilbake til butikken på Skøyen (Hoffsveien 10) med mamma om en ukes tid for å kjøpe det som gjenstår på listen av ting vi trenger til Severin. Vi mangler noen store og noen små ting, som vippestol, babygym og spisestol. I tillegg har jeg ikke alt jeg trenger av fornuftige klær ennå, men det som er så betryggende er at Babybanden har ALT av både klær og utstyr til både babyer og til mødre. Derfor trenger jeg ikke stresse rundt i alle mulige butikker og bruke flere dager på innkjøpene. I tillegg er de ansatte spesielt dyktige og behjelpelige, noe som betyr enormt masse for meg som er nybegynner i hele denne rollen. Derfor blir det heller ingen bomkjøp.

Med rabattkoden “Pilotfrue15” får du 15% rabatt på alle ordinære varer i Babybanden (gjelder ikke Stokke). Rabattkoden kan brukes i nettbutikken her eller oppgis i fysiske butikker ved bestilling ♥

Jeg anbefaler å følge Babybanden på Facebook her for masse andre gode tilbud!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg