MIN EGEN KOLLEKSJON

Reklame for egen kolleksjon med Luxushair

Endelig kan jeg fortelle dere at jeg lager min helt egen kolleksjon av hair extension i samarbeid med Luxushair! Dere som kjenner meg vet jo at jeg er totalt avhengig av extensions, enten jeg har kort eller langt hårt. Jeg bare elsker den fyldige og freshe looken håret gir meg og digger at jeg kan variere lengden på håret mitt uten å spare i all evighet. Kjenner jeg meg rett så kommer jeg sikkert aldri til å slutte med dette jåleriet, men hva gjør vel det? Hehe!

Bare så det er sagt skjer produksjonen av håret på en forsvarlig og etisk måte. Det er vikig for meg, det er heldigvis viktig for Luxushair og det er sannsynligvis viktig for dere som følger meg. Du kan lese mer om hvordan de kvalitetsikrer prosessen her.

Tilbake til kolleksjonen.. Den inneholder ekstra mye hår (60 biter i hver pakke) og håret er 40 cm langt, akkurat slik jeg foretrekker det. Jeg pleier nemlig å starte med en lang frisyre da jeg setter på nytt hår, før jeg (les: frisøren min) klipper meg oppover de neste 4 månedene. Etter ca. 4 måneder skifter jeg tape eller setter i helt nytt hår igjen. Alt etter hvor flink jeg er til å ta vare på håret. Hårprodukter med god fuktighet som en hårolje til tuppene og varmebeskyttende spray før retting/krølling er spesielt viktig.

Virgin-håret i kolleksjonen min er av absolutt beste kvalitet, noe jeg føler meg kvalifisert til å si etter å ha brukt extensions i snart 12 år. Jeg har som dere skjønner testet enormt mange forskjellige merker av hår på markedet og ikke minst metoder for påsetting og fester. Favoritten min er tape-hair fra Luxushair, både når det gjelder kvalitet, utvalg av farger og pris.

Nå jobbes det med siste finish som er design til hårpakkene, og snart er alt klart. Jeg gleder meg til å vise dere resultatet og ikke minst til å gi ut min helt egen kolleksjon av et produkt jeg virkelig kan stå inne for ♥

Fotograf: Marian Jade

Stylist: Maria Dimitrov

P.s. Bildene er retusjerte.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg