KJÆRE SEVERIN

Annonse // annonselenker inn til Nelly

“Kjære Severin. Dette gjør jeg først og fremst for deg. Jeg vil at du skal ha en mamma som er positiv. Jeg vil at du skal ha en pappa som er full av energi. Jeg vil at du skal komme til verden med to foreldre som prioriterer tiden sin på det som er viktig for deg og for oss som familie.

Jeg vil at pappa og jeg skal finne ut hva du trenger og hva du liker. Jeg vil bli kjent med deg uten støy og forstyrrelser utenfra. Jeg vil at du skal vokse opp i et hjem hvor vi som familie setter oss selv først.

Jeg vil at du skal være stolt av den du er og alltid unne andre godt. Jeg vil at du skal bli en snill og god gutt med beina godt plantet på jorden. Jeg vil at du skal få skape deg din egen identitet.

Jeg vil ikke at du skal bruke tid på negativitet i fremtiden. Jeg vil ikke at noen skal få deg til å tro at du ikke er bra nok. Jeg vil ikke at du skal ta skade av den oppmerksomheten du vil få av å være sønnen min. Derfor går jeg nå frem som et godt eksempel for deg, med oppfordring fra pappa..”

Kommentarfeltet på denne bloggen er nå sperret. Håper du som leser fortsatt vil gi meg tilbakemelinger og stille spørsmål til ukens spalte med spørsmål og svar på min facebookside her eller på Snapchat –> @pilotfrue. Jeg skal sette av tid hver dag til å svare på alle meldinger jeg får fremover 🙂

(annonselenker) Blazer HER/ Bukse HER

(Reklame for Gant) Ulrik har forresten en kul konkurranse på gang på Instagram –> @mrulriknygaard

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg