KLAR FOR EN ANNERLEDES HELG

Da var jeg på vei ut døren og klar for en helg i Alta. Ulrik møter meg på Gardermoen, siden han allerede har flydd noen turer i dag.. Mens jeg har trent, ryddet her hjemme, vært i et møte på Frogner, en liten tur innom Nettavisen og pakket.

Dette blir en litt annerledes helg. Men jeg gleder meg til å se hva Alta har å by på og ikke minst til å besøke Nordkapp i morgen. Det er liksom er sted jeg aldri hadde trodd jeg skulle få oppleve, derfor ble jeg veldig glad da Ulrik ba meg med i forrige uke. Det er ikke ofte jeg blir med han på jobb, men jeg synes det er veldig hyggelig en gang i blant, spesielt på nye steder som jeg ikke har vært før. Jeg har forresten notert meg alle de gode tipsene som jeg har fått av spisesteder og ting som bør gjøres. Vi får se hva vi rekker. Ulrik har heldigvis helt fri i morgen, så mulighetene er mange 🙂

I kveld blir det nok bare en middag i nærheten av hotellet og tidlig i seng. Vi har nemlig lyst til å få mest mulig ut av morgendagen. Hilser fra Ulrik som ble positivt overrasket over tilbakemeldingene på forslaget om egen spalte. “Eg får vel finne på noe å skrive om snart da”, sa han. Hehe!

Jeg stikker innom og sier hei en gang til i dag. Enn så lenge vil jeg ønske dere GOD HELG!

23 kommentarer

Siste innlegg