EN LITEN OPPFORDRING

Annonse

Hei, dere! Nå til søndag står Gilan, Carina, Linni og jeg klare klokken 15.00 med godbiter fra garderobene våre på Vérité Aker brygge. Kommer du? Jeg håper at jeg ser så mange som mulig av dere der! Det hadde vært utrolig hyggelig å få hilse på dere. Jeg er sikker på på at dette kommer til å bli en morsom dag med masse herlige mennesker samlet på et sted. Men over til det som mange har spurt om, nemlig hvordan vi løser det med betaling denne dagen. Jeg og resten av jentene har inngått et samarbeid med MobilePay og oppfordrer dere derfor til å laste ned denne mobilbetalingsappen i forkant av bloppisen. Dette for å gjøre det enklere og raskere både for deg og for meg på søndag. Da slipper du og ta ut kontanter og jeg å ta i mot masse kontanter. Under får dere forresten se en del av tingene som skal selges på søndag..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MobilePay er forresten gratis å bruke og det spiller ingen rolle hvilken bank man har. Betalingsappen er også kjekk å ha ellers når man skal sende penger, be om penger, dele regningen på restaurant eller betale i kassen på Rema 1000. Jeg kjenner at jeg kommer til å bli helt avhengig av denne appen. Dere aner ikke hvor ofte jeg glemmer bankkortet mitt hjemme eller i bilen når jeg skal på trening foreksempel og drar innom Rema på vei hjem. Med denne appen slipper jeg å legge fra meg varene og gå ut av køen som en eller annen tulling. Huff, det er jo så flaut. For mobilen glemmer jeg jo ALDRI. Hehe! 

Det jeg liker best ved MobilePay er at den er enkel å bruke. Jeg hater avanserte apper. Nå skal det sies at jeg ikke er så teknisk av meg og at jeg gir opp nye og ukjente ting veldig fort om jeg ikke får det til med en gang, så når jeg sier at noe er enkelt å bruke så er det enkelt. Det eneste du trenger er å gjøre er å legge inn telefonnummeret ditt, kortinformasjon og bankkontonummeret du ønsker at pengene skal trekkes fra. Du kan også legge inn flere kort/kontonummer, slik at du enkelt kan bytte mellom ulike kontoer. Det er veldig kjekt for meg som har flere kontoer på grunn av firmaet mitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Appen fungerer heldigvis på alle telefoner. Den finnes derfor både i App Store, Google Play og Windows Phone Store

Jeg er kjempe glad for at de har hjulpet oss jentene med å sette opp denne betalingsløsningen til bloppisen. Jeg har jo brukt appen en stund nå, og er ikke overrasket over at MobilePay har vunnet de fleste tester, da den er så enkel å bruke. MobilePay er helt klart en av mine favorittapper for tiden. Jeg bruker den relativt ofte. Senest i går brukte jeg MobilePay da jeg skulle be en venninne om penger for flybilletter som jeg har lagt ut for. Rett skal være rett 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les mer og last ned MobilePay her  Du kan også følge de på Facebook her 

26 kommentarer

Siste innlegg