MORSOM GAMMEL MANN

Kjære, Kjetil. Jeg ble nylig gjort oppmerksom på at du gjør narr av utseendet mitt offentlig. Er dette en ny form for humor som du har begynt med? Er folk så lei av å se deg som “Jens Pikenes” at du må finne på noe nytt? De fleste vet at du er glad i å få folk til å le. Fortsett med det. Men å rakke ned på andres utseendet for å få folk til å le synes jeg du skal slutte med. 

Jeg er sikker på at du fikk mange til å le med deg ved det du skrev om meg på Facebook. Personlig må jeg innrømme at jeg ble negativt overrasket over deg. Dersom du kun hadde gjort narr av temaet jeg skrev om, som i og for seg var litt tullete eller måten jeg uttrykket meg på så hadde det vært helt greit. Målgruppen for bloggen min er ikke akkurat “menn nærmere 60”, så jeg forstår at dette ikke er interessant lesning for deg. Dessuten tåler jeg å bli kritisert for det jeg skriver og er vandt til at meningene mine vekker noe oppsikt.

Tilbake til poenget ditt. Du sammenligner meg med “The Joker” i Batman. I og med at dette ikke en gang er en ordentlig person, men en tilgjort figur ser jeg på sammenligningen din som direkte mobbing. Ta det med ro. Jeg kommer meg over det. Jeg hadde bare forventet meg mer av “kongerikets mest glamorøse kvinnebedårer”. Er det ikke det du er? Det er nå i hvert fall slik du selv har beskrevet deg på Penthouse Playboys egen hjemmeside.. 

Jeg som blogger vet at jeg når mange mennesker med det jeg skriver og er fullstendig klar over at jeg må tåle tilbakemeldinger av alle slag. Til og med fra gamle menn som deg, men det må faktisk du også. Du må tåle å få tilbake.

Du lever kanskje av å underholde, men du er også en offentlig person og jobber som spaltist i Dagbladet. Skjerp deg.


 

57 kommentarer
    1. Mange mennesker kan være så slemme idag .. Skjønner ikke hva som skjer med verden idag ! Jeg synes du er pen 🙂 Og liker å lese bloggen din 🙂

    2. Folk altså… det er fint at du hever deg over det, for det er vel ikke så mye annet fornuftig å gjøre. Jeg synes ihvertfall du er nydelig, og jeg likte selfie-innlegget ditt veldig godt 🙂

    3. Til anonym 14:06
      Hvis du ikke engang har hørt om Jens Pikenes synes jeg du bør google litt før du prøver å drite ut Julianne! Haha – du driter ut deg selv 🙂

    4. Vettuhva når en gammel sullik forsøker og sverte ei ung jente og ha det “morsomt “på hennes bekostning går han forlangt.Kjøp deg en GOD BOK OG LES DEN.😄

    5. De fleste unge kvinner vil ikke være sammen med en mann rundt 60.Ikke alle menn som takler det. Pikenes Jens var det vel Stoltenberg som ble kalt for noen år siden.

    6. Ufysa, som lever av å kommentere andre, har naturligvis tatt sine forholdsregler og stengt sitt eget kommentarfelt på facebook. Hadde jeg kunne kommentert, ville jeg formidlet følgende:
      18. august 2010, Kollevågen, fadderuke for nye jusstudenter ved UiB: En middelaldrende mann med sol-, sigarett- og alkoholskadet hud, antrukket i paljetter, jokket småkåt på en gitar mens han kom med slibrige fremstøt mot 18-19 år gamle jenter. Selvinnsikten syntes fraværende. Ryktene har det til at mannen i dag bor i et dårlig isolert glasshus som han har innredet med gråstein – gråstein som han desperat kaster rundt seg i vreden over sin tapte ungdom.

    7. “Jeg hadde bare forventet meg mer av ‘kongerikets mest glamorøse kvinnebedårer’.”
      Har du hørt om begrepet “NEG” fra (den norske oversettelsen av) “Spillet” av Neill Strauss? Da gir oppførselen til Rolness mening.

    8. Realisten: Nei, jeg har ikke hørt om det. Hvilken teknikk han bruker har egentlig ikke så mye å si for meg.. Poenget her er at en voksen mann latterliggjør utseendet mitt offentlig. Mener du at det kan unnskyldes pga en teknikk?

    9. Det er ikke utseendet ditt Kjetil egentlig sikter til, men den voldsomme selvopptattheten så har blitt så populær. Derfor harseleres det litt.

    10. Du latterliggjør deg selv. Sikkert ufrivillig, men sånn er det. Han har kopiert din tekst. Og jada, lagt til et par ord for å gjøre det morsommere. Noe som ikke var nødvendig. Fantastisk.

    11. Fysj, for en bedriten oppførsel! Bra du hever deg over dette Julianne, han driter ut ingen andre enn seg selv! Digger bloggen din, stå på! <3

    12. Jeg måtte inn og se og det hele blir bare patetisk fra hans side. Han la ved en artikkel fra demokraten i tilegg og var tydeligvis både misunnelig og uvitende, da han skrev att han hadde tatt utdannelse og var jornalist og ville aldri klare og komme så langt som deg. Virket litt som han trodde du gikk rett fra vgs og begynte og blogge og vips var du både kjent og rik. Uansett så ta bilder som du ønsker det gjør vi jo alle.

    13. Helt enig med Igor her.
      Det er ikke utseende ditt KR sikter til, men den voldsomme selvopptattheten.
      Du bekrefter jo også budskapet hans med din reaksjon og tolkning av innlegget: “Kjære, Kjetil. Jeg ble nylig gjort oppmerksom på at du gjør narr av utseendet mitt offentlig”.
      Det at du karakteriserer dette som mobbing synes jeg er provoserende med tanke på voksne og spesielt barn som daglig lever i et ordentlig mobbehelvete.
      Nei, du hadde vunnet mer på å le av KRs innlegg -spesielt med tanke på at du mener deg sammenlignet med en usammenlignbar figurs utseende! Makan!
      Ellers følger jeg litt med din blogg, og du fremstår som en snill og god jente med omsorg for andre. Putt ting litt mer i perspektiv er mitt råd 🙂

    14. Han latterliggjør din kunstige og tilgjorte fremgangsmåte når fu tar selfies. De er nok faktisk så tilgjorte at likheten med The Joker blir slående.
      Ditt narsisistiske skjønnhetsfokus blokkerer nok ut det som er av realitetsorientert kritikk.

    15. Helt utrolig at en offentlig person kan bidra til mobbing på denne måten her. Barn lærer av de voksne, helt forkastelig å holde på sånn som dette. Problemet mobbing kommer aldri til å forsvinne så lenge voksne oppfører seg sånn.
      Jeg er forøvrig enig med en over her- ta det med han. Ikke vær feig å bare syt på bloggen. Ring eller send en melding, ta en saklig diskusjon med han i stedet for å bare skrive et blogginnlegg.

    16. Hei, kan du skrive et litt seriøst innlegg om hvordan det er å være sammen med en pilot? Hvordan hverdagen er, hvilke utfordringer det har og hvordan dere takler dem?

    17. Er det mulig? Sånne menn er jo bare ut etter oppmerksomhet.. Uansett person burde kunne passe på seg selv 🙂
      Han fortjener helt greit dette 🙂
      Bloggen er fin, og likså bildene dine! Stå på!

    18. sånn som jeg forsto teksten sikter han heller til at det er litt komisk det innlegget ditt + all denne utseendefikseringen generelt..ikke noe personlig mot deg. synes du overdriver greit mye her, dette er ikke mobbing

    19. Han er jo ikke kjent for å skrive spesielt hyggelig om folk, og innleggene hans bærer ofte preg av et trist og gammeldags kvinnesyn. Det han skriver sier mye mer om han, enn det gjør om deg.

    20. Jeg tror ikke han kritiserer utseendet dit, men at innlegget heller er ment som en harselering av selvopptatthet og selfies- og da passet ditt selfie innlegg veldig godt. Tror ikke det er ett innlegg direkte myntet på deg, men generellelt til selvopptattheten som verserer i dagens samfunn hvor vi stadig setter oss selv først og hvor det overflatiske vektlegges mye ( nå mener ikke jeg at du er slik:). Men tror det er det innlegget er myntet på 😊

    21. Som andre har sagt så er det vel ikke utseendet ditt Rolness legger vekt på i innlegget sitt men snarere måten å ta selfies på. Du er snar med å slå tilbake og bruke alder som krenkende våpen, men jeg har en følelse av at du ikke når inn med det. Verden er i stadig endring og vi gamliser må hele tiden venne oss til nye ting som dere unge innfører. Første gangen jeg så en jente tok selfies på t-banen trodde jeg hun var psykisk syk, hun skakket også på hodet..gilste inn i skjermen på mobilen og var helt uberørt av oss som satt rundt henne. Det virket skamløst, selvopptatt og nettopp: narsissistisk. Men det er jo bare en ny greie, aldri har vel unge hatt så dårlig selvfølelse som i disse dager så det gjelder for oss gamliser å henge med i svingene og forsøke å forstå hva som er greia. Ikke lett dette, men veldig moro når det går fra forakt til aksept og smil.

    22. Ikke bry deg om hva en avdanka 60-åring skriver om deg.
      Nå får han jo blest om sin person,noe som aldri villa skjedd visst det
      Ikke var for dette..
      Du er ei Kjempesøt Jente som har en åpen,fin og ærlig Blogg,
      er innom her stortsett hver dag-:)))))
      Klem

    23. Fullstendig lavmål! Har ikke ord for hvor utrolig dumt det er.. Håper du klarer å la det prelle av deg! Heier på deg!

    24. Jeg er enig med flere over her, at det handler om den ekstreme selvopptattheten vi ser i dag. Synes dessuten innlegget ditt var passe flaut fra starten av. Jeg synes ikke du er spesiellt flink til å ta selfier og da blir det veldig rart for meg at du skal gi en forklaring på hvordan du gjør det. Av og til virker det som selvinnsikten svikter, vel, og da skjer f.eks noe slikt som det han skriver.

    25. Du kan vel ikke ta dette som mobbing av utseendet ditt vel???! Joker-kommentaren tar jeg absolutt som en slags tull av mye sminke eller noe sånt. Jeg skjønner ikke at du blir så sur av det her jeg. Han kødder jo med hvor grundig du går til verks i beskrivelsen av noe så dumt som selfies.

    26. Jeg tror egentlig ikke at han mente det personlig mot deg, men heller at han kanskje formulerte seg litt feil. Når det er sagt, så var jeg inne å så på bildegalleriet til hans alter ego “Jens Pikenes”, og mange av de bildene og bildetekstene var så kleine at jeg ikke helt skjønner hvorfor han mente at han hadde rett til å kommentere negativt på ditt blogginnlegg. Og kom ikke her å fortell meg at ikke han er opptatt av sitt utseende, hvordan han tar seg ut og å prøve å bevare sin ungdommelighet. Skal ikke se ut i fra at han også er veldig opptatt på hvordan han tar seg ut på bilder, hvordan han poserer. Og det er jo nettopp det essensen i innlegget ditt er også, hvordan posere på en selfie. Og det er strengt tatt ikke så stor forskjell på et bilde og en selfie. Uansett, han er vel fornøyd nå, når så mange unge jenter som ikke hadde hørt om han før plutselig vet hvem han er 😉 en omtale på en så kjent blogg som din kan være gull verdt for sånne som han. Selv har jeg hørt om Jens Pikenes for mange år siden, men trodde det bare var et show som gikk da. Hadde ingen aning om at han fremdeles holdt på, og hadde glemt hele fyren før jeg leste innlegget ditt.

    27. Altså… du ligner ganske mye på joker´n i denne videoen. Det er ikke noe å sutre for det. Når det gjelder Rollnes så er han veldig lik joker´n sjøl, så dette er nok bare misunnelse. Når det er sagt er det ganske barnslig for en 70 år gammel mann og angripe unge damers utseende. Utseende kan man som kjent ikke noe for. Han burde heller ha tatt deg på personligheten…
      blogg on!
      keep rocking!
      or flying eller hva du gjør.
      mvh Thomas

    28. Tror nok heller ikke dette er ment som å gjøre narr av utseendet ditt, heller det at du kanskje fremstår som selvopptatt for enkelte.
      Når det er sagt, ville jeg ikke tatt ham for seriøst. Mannen har gått offentlig ut og støttet Hege Storhaug i Human rights service, en organisasjon som er ute etter å spre fremmedfrykt og hat (ikke la navnet lure deg). Mannen har åpenbart lite selvinnsikt, så ikke ta deg nær av det 🙂

    29. Forkastelig å komme med en slik kommentar Kjetil poster på facebook. En ting er å være kritisk til dine meninger og det du publiserer, men å rakke ned på en persons utseende er direkte mobbing og usmakelig. Dette er ikke humor!

    30. Her har DU bommet totalt, styrmannfrue. Han harselerer med din selvopptatthet, tilgjorhet og utseedefikseing. Du ser jo strengt tatt helt grusomt kunstig ut på de fleste bildene dine, og så forsøker du å lære opp andre i denne falskheten. Du er myyyye vakrere når du smiler naturlig på bryllupsbildene dine der du ikke poser som en gal. Headeren din er fryktelig btw.

    31. Du har nok misforstått ja, han gjør slett ikke narr av utseende ditt, men den egoistiske fokuseringen på utseende og “meg-meg” kulturen, trodde du var i stand til å se det.
      Da synes jeg din karakteristikk av han som gammel mann er verre. Når alle folk over 40 blir kaldt gamle og skal holde kjeft ja da er det noe galt fatt.
      Men kan vel ikke forvente at du skal se det ennå, men se tilbake hva du har skrevet om 10 – 20 år så får du deg nok en god latter.

    32. Skjønner deg veldig godt Julianne. Gjøre narr av andres utseende er usmakelig.
      Jeg digger deg som blogger, stå på. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg