ROADTRIP TO HALDEN

Hei, i solen! Jeg bestemte meg på dagen i går for å ta meg en tur til Halden i dag, så nå sitter jeg her å blogger i bilen med Stella ved min side utenfor garasjen. Vi er klare for å besøke verdens beste farmor og bestefar. Ulrik er på jobb, dermed blir dette en ren jentetur..

Jeg har ikke sett noe til familien min i Halden siden bryllupet, så nå var det virkelig på tide å ta seg en tur. Det er ikke lange veien fra Oslo til Halden og for meg som elsker å kjøre bil i finvær med favorittlåtene høyt på, er jo dette bare er koselig. Dessuten så er det verdt turen for å få klemme litt på de jeg er glad i 

Jeg blir i sirka såååå godt humør av dette været og føler meg alltid så fri på slike bilturer som vi skal på nå. Det er ikke ofte jeg kjører bil i Oslo, for her går det mest i kollektiv og taxi. Det har jo med de elendige parkeringsmulighetene som finnes i sentrum. Dessuten er det rådyrt å parkere rundt omkring. I blandt er det jo faktisk billigere å slenge seg i en taxi, noe som er helt absurd.

I dag er forresten første dag her hjemme i Norge hvor jeg faktisk trenger solbriller. Gud, så deilig også så fresh man plutselig føler seg. Hehe! Nei, nå må jeg legge bort macen og komme meg avgårde. Vi blogges, folkens.. Ha en superduper dag!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

12 kommentarer
    1. Hallo! så hvis det var billigere ville du kjørt mer i byen?. poenget er vel at det er lurt å begrense bilbtuken i byen, det gjør det sunnere og triveligere men det spiller vel ikke noen rolle for de som vil egcruise! fy deg din egosnuppe!

    2. Haha, jeg må bare le litt her. Uansett hva du skriver så reagerer folk. Bare du nevner at det er dyrt å parkere i byen, blir det påpekt for ego påstanden er. Uff, nei, kjenner jeg blir litt oppgitt.
      Du får ha en god tur til Halden, kos deg masse 🙂

    3. Det ikke lov å kjøre med hunden sånn,det hjelper ikke å se fin ut i veska hvis dere krasjer eller noe. Selv om den er liten !

    4. Halden er super nå om dagen 🙂 Gå en tur på festningen og sett deg i sola og se utover Halden by, det gjør jeg så ofte jeg kan på sommeren 🙂

    5. Til dere som er så ekspert på hundesikring her oppe burde vel ha sett at hun har sele på? At hun sitter i vesken er vel fordi der kan føles tryggere eller mer komfortabelt enn å ligge på et skrått og flatt sete. Søt hund og fin reisebag til henne 🙂 Skulle gjerne skjent bort min med en slik en 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg