SPØRSMÅLSRUNDE

God mandag! Jeg tenker vi starter uken med en aldri så liten spørsmålsrunde. Det er flere av dere som har etterspurt dette og det er jo en stund siden sist. Spør om hva enn dere måtte lure på, så skal jeg bruke kvelden og morgendagen på å svare dere så godt jeg kan. Plukker også ut et eller flere av spørsmålene deres til et eget innlegg. Klar, ferdig, GÅ! 

Sender et stort smil fra Vinderen ♥

50 kommentarer
    1. 1. Har du tatt utdannelse? 🙂
      2. Hvordan får du så hvite og fine tenner?
      3. Favoritt resturang, cafe, utested og klesbutikk i oslo?
      4. Merker dere godt at det jobbes så mye på Ris skole?
      5. Hva er din favoritt reisedestinasjon?
      Klem Nora <3

    2. Kan du fortelle mer om når du og Ulrik møtte hverandre? Hva du falt for? Hans sterke og svake sider? Dine sterke og svake sider?

    3. Hei 🙂
      Først og fremst så må jeg bare si at jeg virkelig elsker bloggen din!
      1.Dine topp 5 drømmereisemål og hvem du ville reist dit med?
      2.Hvis du skulle velge en person å bytte liv med for en dag – Hvem og hvorfor?
      3.Hvem er ditt forbilde? Både kjent og ikke kjent person.
      Stor klem fra trofast bloggleser

    4. Hei Pilotfrue,
      Gleder meg til å følge deg den tid du og Ulrik planlegger barn. Har dere valg ut navn enda?
      Stor klem

    5. – Hvem er du i vennegjengen?
      – Hva er en romantisk kveld med kjæresten for deg?
      – Hva er hverdagslykke for deg?

    6. Hei flotte Julianne.
      Hvordan ønsker du ditt utdrikningslag?
      Nå fisker jeg litt;)
      Har du alltid hatt den selvtilliten du har? Du stråler jo av selvsikkerhet.
      Når du gifter deg, kommer du til å holde tale?
      Hva ønsker dere til gaver for den store dagen?
      Hva betyr mest for deg i hele verden?
      Hva kommer først, respekt eller tillit?

    7. Maren: Hei, Maren. Jeg har vel egentlig vært mest mammajente de siste årene. Den gang da mamma og pappa skilte seg flyttet jeg sammen med mamma fra Halden til Fredrikstad, mens storesøster ble boende hos pappa. Men det betyr ikke at jeg ikke er like glad i pappa. For det er jeg. Ha en fin dag du også 🙂

    8. Silje: I vennegjengen var jeg den gale helt til jeg slo meg til ro med Ulrik..Hehe! Nå vil jeg tro at jeg har en mer rolig og voksen rolle i venninnegjengen, da jeg er førstem ann ut med forlovelse og det hele, men tror og håper likevel at jeg er den morsom gledesprederen jeg prøver å være.

      Oi.. Vanskelig spørsmål. Jeg er veldig glad i å gå ut å spise, men koser meg vel så mye hjemme. De hyggeligste kveldene vi har hatt siden vi flyttet i dette huset må være de kjærestekveldene vi har kost oss med noen glass vin i jacuzzien 🙂

      Jeg finner mye glede i god og sunn mat. Akkurat nå spiser jeg en nydelig kyllingsalat, som jeg har gledet meg til i hele dag. Hehe! Det blir jo en slags hverdagslykke..

    9. Anonym: Hei! På mitt drømme utdrikningslag er det ingen som går å legger seg før meg. Jeg kan gjerne bli overasket med det ene og det andre, så lenge jeg føler meg fresh. Stress er det verste jeg vet. En dag med god tid uten for mye på planen hadde vært perfekt, men litt opplegg er jo gøy.

      Min forlover er min aller beste venninne. Ja, jeg stoler på henne. Hun vet at det en dag blir hennes tur og føler nok litt på det, tror jeg/håper jeg. Hehe! Det er det spm er fordelen med å være førstemann ut i vennegjengen 😉

    10. Anonym: Hei. Den tiden gleder jeg meg til også. Jeg ønsker meg både jente og gutt, men blir utrolig skuffet dersom jeg ikke får en eneste jente. Vi har tenkt mye på et jentenavn, men det vil jeg foreløpig holde hemmelig. Guttenavn som Leander og Liam, synes jeg er veldig fine. Men i vår familie er dessverre allerede “Liam” brukt opp..

      Stor klem tilbake!

    11. Nora: Hei, Nora! Takk for spørsmålene 🙂

      1. Ja, det har jeg. Jeg har tatt journalistutdanning ved tildigere NKF, i dag NKH.
      2. Jeg har såvidt begynt å bleke de hos Beauty House Oslo, men må ta en behandling til siden jeg ikke holdt ut den tiden jeg skulle.. Mulig jeg har hull, siden jeg synes det gjorde litt vondt.
      3. Jeg elsker maten og stemningen på både Nodee og Delicatessen. Mitt favoritt lunsjsted/cafe er definitivt Joe & The Juice. Ellers er favorittkaffen min fra Starbucks (Skinny latte med sukkerfri vanilje). Jeg kjøper mye klær på Zara. Dersom jeg ikke har noe å ha på meg så finner jeg alltid noe passende der.
      4. Ja, det merker vi godt. Jeg er ikke plaget av det, men de dagene de sperrer veiene med store lastebiler osv blir jeg irritert. Jeg gleder meg til de blir ferdige. Det kommer til å bli kjempefint 🙂
      5. Det må bli Marbella. Der er vi ca et par ganger i året. Ellers er jeg veldig glad i Dubai. Det stedet er bare helt amazing.

      Klem tilbake <3

    12. Kristine: Hei, Kristine! Tusen takk, søte deg <3

      1. New York, Miami, Las Vegas, Macao (Asias Las Vegas) og Hong Kong er mine topp 5 drømmereisemål. Jeg elsker å reise med Ulrik og vil definitivt ha han med på alle destinasjonene. Det hadde også vært gøy å reise sammen med flere par, i hvertfall til steder som Las Vegas, Macao og Hong Kong.
      2. Oi.. Morsomt spørsmål. Det måtte vært en redaktør i et eller annet mote- og skjønnhets magasin. Jeg har alltid hatt en liten drøm om å bli redaktør.
      3. Jeg har ingen kjente personer som forbilder, men jeg synes at Khloe Kardashian er fantastisk på alle måter! I familien ser jeg opp til mamma, fordi hun er den sterkeste, morsomste og mest sportye 50-åringen jeg kjenner 🙂

      Stor klem tilbake!

    13. sparemor: Hei, Sparemor! Hvordan mitt drømme utdrikningslag ser ut har jeg svart på under her 😉

      Nei, det har jeg ikke. Selvtilliten min har kommet med en rekke gode og dårlige livserfaringer som jeg har gjort meg. Når jeg var liten så var jeg den mest sjenerte og forsiktige jenta i klassen. Det var sjelden jeg åpnet munnen min og meninger hadde jeg lite av..

      Jeg er fortsatt usikker på om jeg skal holde tale eller ikke i mitt eget bryllup. Vi får se 🙂

      Vi ønsker oss bidrag til bryllupsreisen vår, som går til USA.

      Ulrik, familie og venner <3

      Tillit.

    14. Har du funnet brudekjole? Hvis du har, hvilket ord vil du bruke på å beskrive den?
      Hvis du skulle bodd hos Miley Cyrus, Kim Kardashian, Jennifer Aniston eller Katy Perry, hvem ville du bodd hos? ;P

    15. Hei
      Dette er kanskje et rartspørsmål, men jeg må bare spørre. Dere bloggere virker jo ganske perfekte, og ser virkelig sånn ut og! Men jeg er litt usikker på meg selv. Spesielt når det kommer til “der nede”..Er det vanlig at alle barberer seg fullt der nede? Det vokser jo ut med engang…også blir det stikkende. Hva syns gutta liksom? Er det greit å ha hår??

    16. Hvordan er det for deg og Ulrik mtp 10 års aldersforskjell når det kommer til venner og familie? Jeg har også en kjæreste som er 10 år eldre enn meg, og jeg føler at venner og familie dømmer meg siden jeg er så mye yngre og veldig sjenert.

    17. Hei Julianne!
      Jeg lurer veldig på om du kan skrive om hvordan du og Ulrik møttes for første gang og hvordan forholdet deres utviklet seg:)

    18. Anonym: For å være ærlig så merker vi lite til aldersforskjellen begge to. Jeg kommer godt overens med Ulriks venner og motsatt. 10 er ikke så mye..Det synes i hvertfall ikek jeg. Prøv å vær deg selv rundt vennene hans, så etr jeg sikker på at de vil gi deg en bedre følelse 🙂

    19. Line: Kjolen min blir sydd på Undorn. Den er langt ifra ferdig, men ut ifra tegningene og stoffene jeg har sett så vil jeg beskrive den som eventyrlig 🙂

      Morsomt spørsmål.. Hehe!Jeg ville ha bodd hos Kim Kardashian 😀

    20. Heihei!
      Jeg lurer på om du noen gang har vært med Ulrik på jobb? Og fått sett hvordan det er og faktisk være pilot 🙂
      Hvis du måtte velge en butikk, uansett butikk, hvilken er din favoritt?
      Og til slutt, favorittgodteriet ditt? :p

    21. Benedikte Dahle: Hei, Benedikte. Jeg har litt over 1000 følgere på Snapchat. Det er ikke lenge siden jeg startet, så er igrunn fornøyd med det. Jeg får noen nye følgere hver dag 🙂

    22. Andrea: Hei, Andrea. Det har jeg skrevet om før, men her kommer det igjen. Vi møttes på Hanami (Tjuvholmen) gjennom en venn av oss. Jeg visste allerede etter den ene kvelden at det var Ulrik jeg ville ha. Jeg sa til venninnen min samme kveld som vi møttes: “Vi skal gifte oss. Han vet det bare ikke enda”, og slik ble det. Hehe!

      Forholdet vår utviklet seg fort. Alt føltes så rett fra første stund. Vi møtte noe motgang, men det gjorde oss bare sterkere som par. Jeg solgte leiligheten min etter kort tid og flyttet inn til Ulrik, nesten uten at han skjønte det. Brått var vi ikke bare kjærester, men også samboere. Det var da det ble ordentlig seriøst 🙂

    23. Tina: Vi møtte hverandre for snart to år siden. Jeg falt for utseende hans først og fremst, og selvsagt dialekten hans. Etter få dater var det godheten hans som sjarmerte meg i senk. Han er jo så snill 🙂

      Sterke og svake sider.. Hm. Det får bli i et eget innlegg, tror jeg 🙂

    24. Kan du linke til de innleggene der Ulrik svarer på spørsmål om fly og forklarer ting om turbulens osv 🙂

    25. Når blir det barn, og hvor mange vil dere ha?:)
      Kommer dere til å flytte der Ulrik er fra etterhvert?
      Du er forresten nydelig 🙂

    26. Er du lett å bli kjent med?
      Hvor lang tid bruker du på badet om morgenen om du feks har en avtale 0900?
      Hva er den fineste plassen du har reist til?
      Krangler du og Ulrik mye?(hva er typiske ting dere krangler om?)
      Om du hadde fått 100 000 kroner å bruke på et døgn, hva hadde du gjort?
      Hva får du mest komplimenter for?
      Tror du dere kommer til å bo der dere bor for alltid?
      Når kjøpte du hunden din og hvorfor var det AKKURAT henne du “falt” for?
      Hvordan møttes du og Ulrik?, sa det “pang” med engang?
      Om en av venninnene dine hadde prøvd å kysse Ulrik på fylla og var skikkelig klengete og ikke hadde husket noe av det dagen etter, hvordan hadde du reagert?
      Hva er det fineste noen har sagt til deg?
      Eier dere huset sammen?
      Hvordan ser en typisk julaften ut for dere?

    27. Vurderer du å ta bloggen et skritt videre? Da tenker jeg på noen fotokurs, skriveteknikk etc for å få den enda bedre? Hvilke bloggere ser du opp til?

    28. ida: Hei, Ida. Et skrivekurs hadde vært gøy. Har du noe å anbefale? Jeg tviler på at det blir noe fotokurs med det første. Jeg er tilhenger av at bloggen skal se litt hjemmelaget ut, men en god blanding av meningsinnlegg og hverdagsfjas. Kvaliteten på bildene mine går opp og ned. Det vet jeg. Jeg redigerer aldri og tar mye selv, som typiske “selfies” eller med kamerfastativ og selvutløser. Det fungerer bra nok enn så lenge. Det jeg kan bli flinkere til er å bruke Ulrik de dagene har er hjemme til å ta litt ordentlige outfitbilder, for det føler jeg at jeg mangler.

      Det er mange dyktige bloggere der ute. I det siste har jeg fått øynene opp for “mammatilmichelle”. Hun er spesielt flink til å ta oss med inn i alt som skjer i hverdagen 🙂

    29. – Hvis du skulle vært med på “4 stjerners middag”, hvem andre ville du vært med?
      – Hvordan møttes du og Ulrik?
      – Hva er det mest romantiske Ulrik har gjort for deg?
      – Hva anser du som dine sterke sider? Og hvilke sider anser du som de svake?
      – Om du kunne levd en dag i noen andres “sko” hvem ville du vært?
      Du svarer på dette i et eget innlegg, sant?

    30. Hva syntes foreldrene deres og venner om forholdet deres helt i begynnelsen? Tenker på aldersforskjellen, hvordan gikk dere frem og fortalte det?:-)

    31. Victoria:

      Ja, det vil jeg tro.

      Dersom jeg har en avtale klokken 09.00 og avtelestedet er på Majorstuen f.eks, så står jeg opp 07.00. Jeg bruker ca en time på badet når jeg dusjer og steller meg i hverdagen. Jeg foretrekker også å ha minst 20 minutter til frokost, da jeg bare hater stress.

      Det må være Dubai. Jeg elsker Dubai!

      Vi krangler ikke mye, men noe bjeffing i hverdagen blir det jo. Hehe! Vi kan “krangle” om hva vi skal spise til middag, fordi jeg ofte overdriver det sunne kostholdet mitt i hverdagen, mens Ulrik liker å lage lødagsmat hver dag. Andre ting kan være at jeg bruker lang tid på badet eller at han planlegger tiden dårlig.

      Da hadde jeg gått på shopping for å oppgradere garderoben. 100 000 går fort. Jeg hadde nok satt meg på første fly til London.

      Hvis du tenker på utseende så må det være pupper, lepper og rumpe. Tenker du på personlighet, så må det være at jeg alltid er blid, veldig ærlig og åpen mot alle 🙂

      Jeg kan ikke se for meg at vi kommer til å flytte på lang tid. Vi stortrives på Vinderen begge to. Kanskje vi en dag flytter utenlands, men vi kommer nok aldri til å flytte til en annen by i Norge.

      Stella næmer seg 5 år. Jeg kjøpte henne sammen med en venninne (min tidligere samboer), og ja vi falt for henne med en gang vi så henne. Hun var den eneste lyse jenta i flokken. Stella hnar fortsatt to mødre i dag og nå som vi ikke bor sammen lenger veksler vi med å ha henne annenhver uke. Heldigvis bor venninnen min også på Vinderen, så det går veldig bra.

      Dette spørsmålet har jeg svart på flere ganger under her. Kort oppsumert: Vi møttes på Hanami og ja, det sa PANG ved første blikk.

      Da hadde jeg tatt en skikkelig prat med henne, for det er bare ikke greit.

      Det må være: “Vil du gifte deg med meg”. Det å bli fridd til er det største jeg har opplevd hittil i livet.

      Ja, vi eier huset 50 prosent hver.

      Jeg har lenge feiret julaften annenhvert år hos mamma i Vikersund og hos pappa i Halden. Men nå som jeg har fått en familie til i Måløy blir ting annerledes. Vi jobber med løsninger for å rekke gjennom alle denne julen 🙂

      Takk for spørsmålene!

    32. Anonym: Først bryllup i februar, så barn etterhvert. Jeg har lenge ønsket meg bare et barn, men Ulrik vil ha to. Nå er vi på tanken med tre.. Hehe!

      Nei, det kommer vi nok ikke til å gjøre. Både Ulrik og jeg stortrives i Oslo, spesielt her på Vinderen. Kanskje en dag så flytter vi utenlands, men vi kommer nok ikke til å flytte på oss rundt i Norge.

      Takk for det og takk for spørsmål 🙂 🙂

    33. Anonym: Ulrik sin forrige kjæreste var faktisk like gammel som meg, så jeg tror ikke foreldrene hans ble overrasket over alderen min akkurat. Foreldrene mine var kun positive. De visste at jeg ikke kom til å finne meg en gutt i 20-årene. Det var jeg åpen om lenge 🙂

    34. Sandra: Jeg skal aldri være med på noe som har med matlaging å gjøre. Det er bare ikke min greie. Hehe!

      Vi møttes på Hanami (Tjuvholmen) gjennom en felles venn.

      Det er frieriet på stranden i Puerto Banus. Helt klart!

      Da ville jeg vært en redaktør, kanskje Ingeborg i Side 2 🙂

      Jeg vurderer å svare på sterke og svake sider i et eget innlegg. Du er ikke den første sok spør, så tenker det kunne blitt en lengre tekst.

      Ha en fin dag!

    35. Hei 🙂
      Kan du ikke lage et eget innlegg der du svarer på kommentarene, i stedet for å svare i kommentarfeltet. Det blir så uoversiktelig her.
      Men jeg lurer på hvilke andre blogger du leser?
      Og har du noen stalkere? eller opplevd at folk oppsøker deg privat som følge av bloggen din og at du er en “offentlig” person?
      -Stå på videre! Jeg liker bloggen din veldig godt 🙂

    36. Bettina: Hei, Bettina. Jeg hadde egentlig bare tenkt til å velge ut et par spørsmål som jeg utdyper i et eget innlegg, men vi får se. Satser på at det kommer i morgen 🙂

    37. Ops! Glemte å svare på resten ..

      Jeg leser ingen blogger fast, men skroller ofte gjennom flere av mine kollegaer i Nettavisen sine blogger. Altså de fleste Side 2 bloggene 🙂

      Ikke som jeg vet om? Heldigvis.

      Tusen takk for det! Utrolig hyggelig å høre <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg